M: Colt Ralliart Version-R Recaro Edition 2007 - 260 hv E85 raketti!

ast

Z27AG
Toimihenkilö
Moderaattori
Liittynyt
6 Tammikuu 2003
Tykkäykset
6
Sijainti
Järvenpää
#1
Nyt on todella erikoinen ja harvinainen Japanin tuontipeli tarjolla: klubilaisille tuttu Mitsubishi Colt Ralliart Version-R Recaro Edition.

Version-R on jo vakiona huomattavasti vakio turbo-Coltteja maukkaampi, mutta tässä yksilössä on sen verran muutoksia että aletaan puhua jo eri autosta. Autolla on ollut Suomessa yksi omistaja ja sillä on ajettu 112000 km vain kesäisin ja se on erittäin hyvässä kunnossa niin päältä, alta kuin sisältäkin. Aktiivisen Mitsubishi-harrastajan ajatuksella hauskaksi paketiksi rakentama ja hyvin huoltama.

Moottoria on sopivasti piristetty ja pieni auto liikkuu näillä eväillä varsin mukavasti. Mitsubishi 4G15T 1.5l turbo -moottorissa on mm. hybridiahdin billet kompressorilla, Forge hukkaportin kello, 870cc Bosch EV14 suuttimet, 2.5” downpipe katalysaattorilla, 2.5” cat-back pakoputkisto, K&N ilmansuodatin vakiokotelossa, Walbro 255 polttoainepumppu, isompi välijäähdytin, Hallman Pro MBC ahtopaineensäädin. Tehoa irtoaa bensakartalla 230 hv ja E85 kartalla 260 hv.

Voimansiirtoakaan ei ole unohdettu, Getragin manuaalivaihteistossa on Quaife ATB lukkoperä ja jousitettu sintterikytkin vahvemmalla kytkinasetelmalla mikä auttavat saamaan tehon asvalttiin. Jarruissa on HEL Performancen teräspunosletkut. Alla on lähes ajamattomat Hankook 205/45-16 kesärenkaat 16x7.5” vanteilla.

Alustaa on paranneltu huomattavasti ja auto taipuu mutkiin niin radalla kuin kadullakin. Alusta on jämäkkä, mutta sopii arkiajoonkin. Osalistalla on mm. BC Racing BR alustasarja custom jousijäykkyyksin joka on huollettu ja shimmattu uudelleen Topi Servicellä, Whiteline anti-lift+caster polyuretaanipuslat sekä Moonface/Colt-Speed roll-center adjustment kitti etuakselilla, Cusco kallistuksenvakaaja ja Colt-Speed alapoikkituki taka-akselilla.

Sisällä on alkuperäiset Recaro-penkit, jotka ovat samat kuin Evo Lancerissa, uudelleen verhoiltu nahkaratti, laajakaista-lambda, öljynlämpö ja ahtopainemittarit sekä Bluetooth/USB soitin. Autossa on myös Xenon valot automaattisella korkeudensäädöllä.

Auto on ollut esillä Mitsubishi Club Finlandin osastolla Hot Rod & Rock Showssa 2015, mukana Virittäjät Satamassa ohjelmassa 2016 ja sillä on ajettu hyvällä menestyksellä Time Attack Club alle 3000cc luokkaa kaudella 2016 (kisoista 2x hopea, 2x prossi, sarjasta pronssi).

Kohtuullisen pienestä koostaan huolimatta auto on sisältä tilava ja monipuolinen, takapenkki liikkuu eteen ja taaksepäin kiskoilla ja sen kaatamalla tai irrottamalla mahtuu kuljettamaan isojakin tavaroita.

Lisää kuvia: https://www.nettiauto.com/mitsubishi/colt/10335078

Auto on Järvenpäässä / Pornaisissa ja hintapyyntö on 8990 euroa. Yhteydenotot yksityisviestillä tai 040 504 8665.
 

Liitetiedostot

Ylös Bottom