Mitsu Colt Lancer 1978 laturi

Tessulandia

New Member
Liittynyt
13 Marraskuu 2015
No niin syksyllä tuli katottua 3 Mitsun laturia läpi ja yhden sain kasattu (muissa diodit risat) mutta sekään ei sitten ladannu,aikamoinen etsintä oli jo pelkissä hiilissä ja rakentelua,kuulemma erillis säädintäkään ei mistään enää saa.
No aattelin nyt sitten kun kelit jo paranee alkaa miettimään tuonne nokalle muuta laturia,mutta... onko joku jo laitellu muita merkkejä tuommoseen missä alumperin erillis säädin ja sen jättäny pois...
Tuossahan tulee laturiin 4 johtoa ja kaikki joo on kyllä katottu minne menee mutta sitten onkin vielä se kytkentä probleema että menee varmasti oikein (väärin laitettuna savu kuulemam nousee!)
Eli jos nyt vaikkapa Boschin tonne tyrkkään niin siinähän 3 piuhaa että kuinhan tuo sinne menis? semmosiakin latureita on missä vaan 2 piuhaa että vaikeus aste vaan sitten lisääntyy.
Kiire ei ole eikä auto tule tieliikenteeseen mutta olishan se kiva kun edes joskus se latais ok.
Jollei muuta keksi niin kai sitten johdotettava ihan itte toisin tavoin,kunhan vaan saa sen merkkivalonkin sitten pelaamaan.
 

samitsu

Turbo yössä...
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
29 Tammikuu 2004
Sijainti
Taipalsaari
Jos löytyy haluja panostaa asiaan niin minulta saattaisi hyvällä tuurilla löytyä uusi alkuperäinen laturi ja/tai erillinen lataussäädin...? Osanumerot tai hyvät kuvat entisistä auttaisivat asiassa koska vanhemmissa autoissa minulla ei näy ihan suoraan mistään että mikä kävisi mihinkin...?
 

Tessulandia

New Member
Liittynyt
13 Marraskuu 2015
Ok pitää tässä katsella kun kelit paranee,johan ne tossa olikin mutta nyt taas yöt pakkasella ja tuli muutakin hommaa.
 
Ylös Bottom