MMCS ja kulutusnäytöt

Marzello71

New Member
Liittynyt
5 Joulukuu 2019
En löytänyt aiempaa keskustelua tuon multimediayksikön kulutusnäytöistä tai niiden "virheistä".

Itsellä on 2019 Outlander PHEV, ja olen tottunut seuraamaan kulutuksia tyyliin litraa per 100 km jne. Tämä asetus toki Mitsusta löytyy, mutta kaikki näytöt on tehty tyyliin km/l. Eli mitä isompi palkki näytöissä, sitä pienempi kulutus - vähän typerä tapa esittää. Trendinäytössä on mielestäni ihan oikea vikakin. Sähkönkulutusnäytön maksimikulutus trendikuvassa on 20 kWh/100km, jolloin tämä trendi on normiajossa suora viiva maksimissa. Jos pääsisi johonkin laskettelemaan 5 minuutin ajan mäkeä alas, niin sitten tuossakin trendissä näkyisi jotain.

Onko tähän joku saanut firmispäivitystä, joka korjaisi näitä "bugeja". Tai toimiiko jollain nämä kulutusnäyttämät, niinkuin niiden voisi olettaa toimivan?

Toinen juttu on radiokanavien vaihtaminen. Mielestäni ratin kanavanvaihtonapit voisivat vaihtaa esivalittuja kanavia, eikä tehdä viritystä seuraavalle taajuudelle. Näin napit toimineet mm. Toyotassa, Skodassa, ... Tähänkin kaipailisin softapäivitystä. Edellisessä huollossa piti tätä kysellä, mutta enpä sitten tiskillä enää muistanut.
 
Viimeksi muokattu

Beavis

Member
Liittynyt
14 Joulukuu 2019
En tunne MY2019 tietoviihdejärjestelmää, lienee kuitenkin eri kuin omassa MY2014:ssäni. Joka tapauksessa omassa autossani bensankulutus mitataan litroina/100 km ja kun ratista painaa nappulaa vasemmalle tai oikealle, niin radiokanava vaihtuu viereiselle muistipaikalle. Eli ainakin vanhempi malli toimii kaipaamallasi tavalla.
 

Joonatan

New Member
Liittynyt
27 Joulukuu 2019
Ite oon ihmetellyt tuota ihan samaa, että miksi sähkönkulutus näytössä skaalaus on välillä 0-20kwh, kun todellinen kulutus pyörii 25-30kwh korvilla.. Tyhmästi suunniteltu.. Piirtää pelkkää max viivaa.
 
Ylös Bottom