O: Nardi Torino -ohjauspyörän airbag

KarhuM

New Member
Liittynyt
10 Maaliskuu 2023
Talouteen saapui laittoa vaativa -00 Carisma GDI Comfort, ja hankkiessani autoon osia, sain sattumalta käsiini Elegance/Sport malleihin kuuluvan puu/nahkaratin jonka nimen sitten selvitin Googlen kuvahakujen avulla. Eli kyseessä Nardi Torino. Valitettavasti bagi oli hävitetty kosteusvaurion vuoksi, ja harmikseni vakioratin airbag-keskiö on hieman eri muotoinen eikä sovi tuohon. Jälleen hakujen avulla sain selville että itse moduuli voisi olla numeron perusteella sama kuin vakiossa ohjauspyörässä, eli pelkkä airbagin kuori voisi parhaassa tapauksessa riittää jos sisäosan saa siihen vaihdettua... Voisiko tämän forumin kautta onnistaa ja löytäisin hienoon, muuten hyväkuntoiseen rattiin tuon puuttuvan osan?

Tarve Puolangalla, yht. otto mieluiten spostilla: mattikarhu.mk@gmail.com tai p. O4O-938349O
Kuva netistä:
PODUSZKA-MITSUBISHI-CARISMA-AIRBAG-NARDI-TORINO.jpeg
 

samitsu

Turbo yössä...
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
29 Tammikuu 2004
Sijainti
Taipalsaari
Ihan varmuuden vuoksi aattelin mainita että minulta löytyisi uusi alkuperäistarvike nahkaratti Carismaan ilman sitä airbagia mutta uskoisin että ainakin siihen sopii ihan vakiomallinen airbag tai keskiosa jos sellainen kerran löytyisi...? Jos siis asiasta meinaisi muodostua ongelma...
 

KarhuM

New Member
Liittynyt
10 Maaliskuu 2023
Kiitos, pidetään mielessä. Mutta koetan nyt ensisijaisesti löytää tuon etsimäni, kun ratissa on cruisen vipukin... Tosin loput cruisesta täytyy vielä myös selvitellä mitä tarvitsee autoon lisätä että saa sen toimimaan, kun sitä ei ole alun perin tuossa yksilössä varusteena.
Kuvahakujen perusteella Galantissa on käytetty saman näköistä rattia.
 

samitsu

Turbo yössä...
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
29 Tammikuu 2004
Sijainti
Taipalsaari
Niin ehkä rattisi onkin Galant VR4 tai Legnum malleista kun muistelen ehkä niissä nähneeni tuon Nardi Torino merkin...
 
Ylös Bottom