Outlander tc-sst vaihteisto lievä täristys

Liittynyt
27 Huhtikuu 2020
Tykkäykset
0
#1
Elikkä kyseisessä vaihteistossa kakkosella reilulla kiihdytyksellä lievä täristys. Ei mitenkään suuri, eikä myöskään muilla vaihteilla. Pitääkö olla huolissaan?

Auto tuotu tosiaan ruotsista. Aikani suomenneltua huoltolappuja hoksasin, että 113tkm kohalla vaihettu laatikko 69tkm ajetusta purkuautosta...

Autossa on semmone vakuutus homma 20tkm/12kk menee liikkeen piikkiin isommat rempat. Olenkohan heikoilla vesillä jos lähtis kyselee tästä

Kiitos vastauksista!
 
Liittynyt
27 Huhtikuu 2020
Tykkäykset
0
#3
Pitää olla huolissaan sun kytkimet alkaa olla lopussa. Hyvä että on tuo vakuutus.

Okei. Kummaksuttaa vain kun juuri kakkosella tekee tätä ilmiötä. Eikä edes aina.

Mutta pitääpä seurailla tilannetta. Vai onkohan parempi alkaa hyvissä ajoin kyselemään korjuuta että särkeekö jotaki muutaki jos losahtaa?
 

hanski-58

Pajero 3.2D-ID Intense -07
Club Member
Liittynyt
10 Marraskuu 2005
Tykkäykset
19
#6
Ja oikeet öljyt varmaan laitettu.
Onhan nuissa ollut sitä kytkinlevyjen kulumista ja luistamista.
 
Liittynyt
27 Huhtikuu 2020
Tykkäykset
0
#7
Huomasinpas autolla kurvaillessa ja testaillessa, että ihan kuin laatikko ei täristäis kakkosella jos on 50-50 neliveto päällä. Kuulostaa erikoiselta mutta voiko näillä olla edes yhteyttä vai tuleekohan tärinä jostain muualta pelkkä etuveto päällä? :unsure:
 
Liittynyt
20 Elokuu 2018
Tykkäykset
0
Sijainti
Liminka
#8
Voisikohan olla vetoakseli? Minulla täristi pienillä vauheilla kiihdyttäessä 2 vedolla, 4veto auto kohdalla täristi vähemmän ja 4veto lock kohdalla vielä vähemmän. Syynä oli oikian puoleinen vetoakselin sisempi nivel. Kannattaa ainaki tutkia tuokin mahdollisuus.
 
Ylös Bottom