Outlander vm2005 2.0 Turbo 4wd ostamassa, mitä pitäis ottaa huomioon?

Liittynyt
2 Marraskuu 2019
Tykkäykset
0
#1
Eli kuten otsikossa lukee niin kaikki mahdollinen tieto auttaisi auton valinnassa. Autoa jota kahtonut ajettu n.250tkm.

Onko 4wd kokoajan ja onko 50/50 vetosuhde?
Ohjelmointi onnistuuko että saa autosta hieman enemmän voimaa esille.
Mitä kannattaa kahtoa autosta
 
Liittynyt
20 Elokuu 2017
Tykkäykset
1
#2
Turbon tekniikasta ei mitään tietoa, mutta etu- ja taka-apurungot kannattaa tarkistaa ruosteen varalta. Omaan vapariin jouduin jo taakse vaihtamaan vähemmillä kilsoilla.
 

A.Hätänen

Outlander turbo
Club Member
Liittynyt
27 Tammikuu 2016
Tykkäykset
0
#4
Pakosarjat halkeaa 150tkm paikkeilla, kytkimen kunto / toiminta kannattaa tarkistaa,hieman alimitoitettu mielestäni , evon kytkin kannattaa laittaa jos vetää painavaa kärryä. Alusta tuntuu ruostuvan varsinkin takapäästä. Jakopää suhteellisen kallis teettää, itse tehden osat halpoja mutta aikaa saa mukavasti kulumaan.
Amw:ltä saa mukavasti voimaa lisää suhteellisen pienellä summalla, suuttimet kannattaa pesettää / vaihtaa ennen säätöä, sekä katsoa alipaineletkujen kunto.
Mukava auto, ainut miinus nykymittapuissa korkeahko kulutus , mutta varsinkin itsellä tulee sen verran vähän kilometrejä ettei ole suurta merkitystä.
 
Liittynyt
20 Elokuu 2017
Tykkäykset
1
#5
Turbosta en vieläkään tiedä, mutta eikös vaparissa ollut muuttuva tuo vetosuhde? Oletuksena 50/50 mutta voi vähän muuttua jos jossain päässää suttaa?
 

A.Hätänen

Outlander turbo
Club Member
Liittynyt
27 Tammikuu 2016
Tykkäykset
0
#7
Kulutus 11-12 litraa satasella.
Varaosia aika hyvin autodoc, aeromotors, alvadi yms , pari kertaa hakenut marmorilta jotain pientä, muuten noilla pärjännyt.
 
Ylös Bottom