PHEV Jälkiasennuskoukut

Dom

Eclipse GST 99
Liittynyt
7 Heinäkuu 2007
PHEV -20 vm . Koukkupaja tarjoaa jälkiasennuskoukkuna ainakin viiden eri valmistajan koukkua (mitä sattuu saamaan). Kellään kokemuksia ko. Firman asennuksista? Mikähän koukku menee paikalleen pienemmillä puskurin editoinneilla? Kukahan mahtaa tehdä PHEV:n alkuperäiskoukun?
 

PajeGls

Active Member
Liittynyt
16 Helmikuu 2005
Ainakin RAV4 -plugariin Westfalian koukun asennus oli heillä moitteeton.

Brinkin koukun ja merkkikohtaisen sähkösarjan asensin itse tokaan Mitsuuni ja toimiva sekin oli.

Ensimmäiseen Outlander PHEV:Iin asennuksen teki Delta ja se oli asennustyön laadultaan näistä kolmesta heikoin esitys.
 

kimbe67

Member
Liittynyt
19 Huhtikuu 2008
MY-16 malliin koukkupajan asentama koukku sattui kun nenänpäähän, hyvin pelittää. Tutka kylläkin peruttaessa huutaa, mutta auton piipityksiin on jo tottunut …
 

Juhalan

New Member
Liittynyt
17 Elokuu 2021
Asensin tuommoisen koukun https://www.silmanntech.com/product...johtosarja-mitsubishi-outlander--phev-092012-
Puskurista piti aika pieni pala leikata, oli helppoa kun puskuri oli irti ja irroitin varsinaisesta puskurista sen hopeisen osan, joka oli sellaisilla U-klipsuilla kiinni. Tein ekan leikkauksen ja sitten soviteltiin paikalleen, hopeiseen osaan sitten hieman tarkemmin se kolo, hyvä tuli ja ei se sieltä mihinkään edes näy... Johdotuksessa pähkittiin hetki, mikä menee mihinkin, mutta kerrasta toimi ja halvaksi tuli.
 

Dom

Eclipse GST 99
Liittynyt
7 Heinäkuu 2007
Westfalian koukku asennettu Koukkupajalla. Puskuria ei tarvinnut loveta juuri ollenkaan. Tehty loveus ei näy vaikka koukku olisikin irrotettuna. Kaikinpuolin siisti asennus, toimivuutta en ole vielä testannut. Ei vaadi ohjelmointia.
 

Esal

Member
Liittynyt
15 Heinäkuu 2019
Tuleeko näihin Mitsuihin mitään kytkentää esim. parkkitutkalle tai tskasumuvalolle? On aika häiritsevän näköinen tuo takasumuvalo jos se pimeällä killittää vaaleasta kuomukärrystä heijastuen peilin kautta. Samoin parkkitutka jos huutaa heti kun pistää pakin. Muunmerkkisessä toisessa autossani peräkärryn kytkentä vaikuttaa noiden lisäksi myös automaattivaihteistoon ja ajovakauden hallintaan.
 
Ylös Bottom