Race.Fi: Lukkoperien ammattilainen

Race Performance Oy

Active Member
Yritys
Liittynyt
27 Huhtikuu 2009
Lukkoperä on sääennusteiden valossa hyvinkin ajankohtainen tuote. Racen lukkoperävalikoima tarjoaa taatusti sopivan perän autoon ja käyttötarkoitukseen katsomatta. Järkihinnoin myös omasta varastosta.

Jälkiasenteisia lukkoperätyyppejä on käytännössä kahta päätyyppiä. Levylukot ja rataslukot, joista levylukko soveltuu paremmin radalle ja rataslukko kadulle.

Quaife ATB rataslukot
Ylivoimaisesti suosituin ja kehittynyt rataslukko toimii yhtälailla herrasmiesajossa ja leikittelyssä. Quaife ATB sopii moitteettomasti yhteen luistoneston ja ajonvakausjärjestelmien kanssa. Sisäänrakennettu pieni esijännitys varmistaa että lukko toimii liukkaallakin (nollakitkatilanteessa) kuten kuuluu. Quaifen repertuaari kattaa sekä Eurooppalaiset että Aasialaiset autot.

Ylivoimaista ajettavuutta ilman ylimääräistä nykimistä ja pauketta!
» Quaife lukkoperät Racen verkkokaupassa

Cusco, Kaaz, Tran-X ja Gripper levylukot
Tinkimätöntä pitoa ja kilpa-autoista tuttuja huipputuotteita - tämä yhdistää ylläolevat levylukkomerkit. Levylukko on oikea valinta kilpa-autoihin ja katuraasereihin joissa pieni särmikkyys ei haittaa. Levylukko kiristyy yhdeksi puuksi sitä mukaa kun kaasua painaa. Vapaalla se toimii kuin avoin perä.

Racen levylukkovalikoima kattaa Eurooppalaiset, Japanilaiset ja osan Jenkkiautomerkeistäkin.
» Cusco lukkoperät Racen verkkokaupassa
» Kaaz lukkoperät Racen verkkokaupassa
» Tran-x lukkoperät Racen verkkokaupassa
» Gripper lukkoperät Racen verkkokaupassa

Lukkoperät 101: Lyhyt oppimäärä eri lukkotyypeistä
Jotta homma ei mene pelkäksi mainospuheeksi ja jotain yleishyödyllistäkin on tarjolla, kirjoitimme sivuillemme lyhyen oppimäärän eri lukkotyyppien toiminnasta, suosituksista ja käyttötarkoituksista. Jos lukot ovat vähän tuntemattomampi alue, tai kertaus saattaisi tehdä hyvää, kannattaa käydä lukemassa kirjoitus.
» Aloittelijan opas lukkoperätyypeistä
» Kaikki lukkoperät Racen verkkokaupassa

Tilaaminen ja lisätiedot
Toimituskulut ovat postilla tai matkahuollolla yli 100 € tilauksille ilmaiset. Alle 100 € tilausten toimituskulut 7.90 €. Maksutapoina käyvät tilisiirto, verkkopankit, osamaksu, luottokortit. Nouto ja maksu paikan päällä onnistuu myös.
Tilauksen voit halutessasi tehdä verkkokauppaan tai myyntiimme.

Race Performance Oy | www.race.fi
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi

 

Race Performance Oy

Active Member
Yritys
Liittynyt
27 Huhtikuu 2009
Vs: Race.Fi: Lukkoperien ammattilainen

Quaife lukkojen listaus uudistui
Quaifen lukkojen listaus uudistui ja listalle saatiin sekä uusia malleja että tarkempia sopivuuksia - Quaifehan on tunnettu siitä että sopivuus on listattu aika ylimalkaisesti. Myös muutaman prosentin parempi punnan kurssi huomioitiin hinnoissa.

Lukkona Quaifen ATB on paras valinta kadulle. Se on täysin äänetön, takuu on elinikäinen, huoltovapaa ja sopii yhteen myös luistoneston ja ajonvakautuksen kanssa. Quaife toimii myös talviolosuhteissa erinomaisesti. Quaife on myös niin mittatarkka tuote, että useissa autoissa hammaskosketuksen shimmaukselle ei ole tarvetta ellei se tietenkin alunperin ollut pielessä. Hammaskosketus tulee tietenkin tarkistaa asennuksessa.

quaife_qdf13n.jpg


Lukkoja löytyy suosituimpien mallien osalta omasta varastostamme, ja muiden toimitusaika on viikon molemmin puolin riippuen rahtifirmojen aikataulusta. Lue lisätietoja ja tutustu päivitettyyn listaukseen sivuiltamme. Isoa menoerää helpottamaan Racen valikoimasta löytyy myös kaksi osamaksuvaihtoehtoa.

» Quaife lukkoperät

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
- Ari
 
Ylös Bottom