Race.fi: OEM-osat

Race Performance Oy

Active Member
Yritys
Liittynyt
27 Huhtikuu 2009
Racelta saa myös tarvikeosaa
Varaosavalikoima jatkaa suosiotaan ja tuotteita ilmestyy kaupankin puolelle tasaista tahtia. Viimeisenä päivitettiin termostaattivalikoimaa, ja sitä ennen keskityttiin mm. hihnoihin ja jakopääsetteihin.

Pidämme valikoiman harrasteautoilijoita palvelevana, eli netistä löytyvät painottuvat niihin malleihin joita muutenkin rakennellaan. Samoin nettivalikoima kasvaa myös kysynnän mukaan. Tarvikkeita kuitenkin löytyy ihan laidasta laitaan vaikka äitin kauppakassiin ja hinnat pärjäävät myös tavan varaosaliikkeelle hienosti.

Tärkeimmät osat valikoimassa ovat erityisesti alustan ja voimansiirron osat joita ei aina ole tarvetta päivittää siihen rankimpaan osaan. Mm. kaksoismassan muunnossarjoja ja tarvikekytkimiä liikkuu tasaista tahtia.

Tarvikeosat saat tilattua myynnistämme suoraan puhelimitse, mutta sivuiltamme löytyy niille myös oma lomakkeensa jonka kautta kysely on helppo tehdä vaikka puhelimella tallilta. Saat tarjouksen aukioloaikojemme puitteissa samana päivänä.

» Race.Fi: varaosakysely

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
- Riku


Tämä kirjoitus sivuillamme
 

Race Performance Oy

Active Member
Yritys
Liittynyt
27 Huhtikuu 2009
Vs: Race.fi: OEM-osat

Varaosia Racelta

Varaosavalikoimamme kasvaa tasaiseen tahtiin, joka näkyy muun muassa edullisissa hinnoissa ja nopeassa toimituksessa.Valikoimistamme löytyy esimerkiksi Bilstein, Sachs, NGK, Reinz, Elring ja paljon muita varaosamerkkejä.

Osia tilataan päivittäin ja toimitusaika on varsin nopea, osat saapuvat meille lähes poikkeuksetta seuraavaksi aamuksi. Laadullisesti osat ovat OEM-laatua jolloin niitä voi asentaa autoon turvallisin mielin. Toimitamme tarpeen mukaan osat lähimpään Postiin taikka Matkahuoltoon ja toki noutokin onnistuu, tällä vältytään isojen varaosaliikkeiden hermoja raastavista ruuhkista. Olemme myös listanneet osia jotka eivät suoraan ole olleet mallikohtaisia, muun muassa löydät Supran ja Skylinen apulaitehihnat suoraan verkkokaupastamme mallikohtaisina.

Kohtuullinen määrä varaosista löytyy suoraan verkkokaupastamme:
»» Race: OEM Apulaitehihnat
»» Race: OEM Öljysuodattimet
»» Race: OEM Jakohihnasarjat
»» Race: OEM Moottorin tiivisteet
»» Race: OEM Painelaakerit
»» Race: OEM Vesipumput

Varaosia voit tilata myynnistämme puhelimitse tai suoraan kyselylomakkeella verkkokaupan kautta.

Varaosien kyselylomake löytyy näppärästi verkkokauppamme puolelta:
»» Race: Varaosat

Kirjoitus sivuillamme
 

Race Performance Oy

Active Member
Yritys
Liittynyt
27 Huhtikuu 2009
Vs: Race.fi: OEM-osat

Meiltä Racelta löytyy huima määrä ihan perinteisiäkin varaosia kaikenlaisiin huoltotoimenpiteisiin!Virityspalikoiden ohella ollaan laajennettu myös meidän varaosaverkostoa ja valikoimaa, nyt varaosiakin löytyy jo ihan mukavasti viiden varaosatukkurin voimin. Lähes kaikkia osia saadaan toimiteltua jopa päivässä parissa, lähes poikkeuksetta saadaan osat aina seuraavalle arkipäivälle myymäläämme.

Kaikki varaosat ovat vähintääkin alkuperäistä vastaavaa kilkettä - tuotemerkkeinä on muun muassa luotettavat Bilstein, Sachs, Lemförder, Fram, Knecht ja tietenkin vanha kunnon Bosch. Oli autosi mikä tahansa, niin meiltä kannattaa kysyä myös varaosia, sillä pystymme tarjoamaan ne nopealla toimituksella ja kilpailukykyisellä hinnalla! Osia voi kysellä myynnistämme puhelimitse ja sähköpostitse helposti esimerkiksi varaosakyselyn kautta verkkosivuiltamme.

Mercedes-Benz autoille on meillä kokonaan oma varaosakauppa ja verkkosivu MBSpecialist Suomi - MBSpecialistilta löytyy laajavalikoima käytettyjä ja uusia osia mersuihin varmasti hyvään hintaan. Osia löytyy näppärästi sivuilta automallilla tai osanumerolla ja mikäli etsimääsi osaa ei löydy verkkokaupasta, kannattaa sitä tiedustella myynnistämme sillä verkkokauppamme kattaa vasta jäävuorenhuipun kaikista mersun osista.
»» Race: MBSpeacialist Suomi

Meiltä löytyy verkkosivuiltakin jo ihan mukava määrä erilaisia varaosia:
»» Race: OEM Apulaitehihnat
»» Race: OEM Öljysuodattimet
»» Race: OEM Jakohihnasarjat
»» Race: OEM Moottorin tiivisteet
»» Race: OEM Painelaakerit
»» Race: OEM Vesipumput

Laita meille varaosakysely näppärästi suoraan verkosta:
»» Race: Varaosakysely

-Race.fi / Riku

Kirjoitus sivuillamme
 
Ylös Bottom