Race.fi: Sisustan osat

Race Performance Oy

Active Member
Yritys
Liittynyt
27 Huhtikuu 2009
Penkit, ratit ja penkinkiinnikkeet

sbez200004.jpg
sco0049302.jpg


Etenkin penkinkannakkeet joista liukukiskot lähtevät hintaan 27 € ja sivukiinnikkeet hintaan 37 €, ovat olleet viimeiakoina melko suosittuja. Ovat luonnollisesti hyllytuotteitakin.
Race: Penkin kiinnikkeet ja liukukiskotxs350.jpg


Niinikään hyllyvalikoimassa on edullinen 350mm mokkaratti hintaan 69 €. Syvyys tälläisellä on 71mm. Pelkkä ratti ei mieltä lämmitä joten kauttamme saat myös Luisin mallikohtaiset adapterit hintaluokassa 50 - 70 € joilla ratti kiinnittyy tukevasti eikä omia patentteja tarvita.
Race: 350mm mokkarattisco008231rn.jpg


Sprint penkki joka tämän kirjoituksen innoittikin lähtee nyt hintaan 189 €/kappale. Penkki on FIA-hyväksytty ja pelkistetyn tyylikäs normaalivartaloiselle sopiva. Kyseessä on edullisemman pään leimattu malli eli melkoisen suosittu, joten sitä löytyy myymälästämme myös koeistuttavaksi.
Race: Sparco FIA hyväksytty Sprint kuppipenkki


Sisustankin tarpeissa kannattaa siis kääntyä Racen puoleen. Verkkovalikoima on pelkistetty eli myynnistä kannattaa myös kysellä.
Race: Sisustan osat

- Ari

tämä kirjoitus sivuillamme
 

Race Performance Oy

Active Member
Yritys
Liittynyt
27 Huhtikuu 2009
Vs: Race.fi: Sisustan osat

Luisi ratin sovitteet noin 700 automalliin

Lisäsimme kauppaamme Luisin rattiadaptereita joilla ralliratin asennus sujuu tukevasti ja vaivattomasti. Hinta palikoilla alkaa 53 € lukemasta, ja adapterissa on tuplajako 6x70 ja 6x74mm joilla käytännössä kaikki yleiset ratit istuvat bolt-on asennuksella.Luisin keskiöistä löytyvät nettivalikoimasta ainoastaan mallit autoihin ilman airbageja. Bagiautoihin on joihinkin saatavissa adaptereita, mutta marginaalisen kysynnän vuoksi ne löytyvät myyntimme kautta.

»» Race: Luisi rattiadapterit

Valikoimastamme löytyy myös paljon ratteja ja muita sisustan osia kuten Sparco penkkejä.

- Riku

Kirjoitus sivuillamme
 
Ylös Bottom