Tahko historic TELAKKA ICERALLY 21-22.3.2015

jkedino

New Member
Liittynyt
12 Elokuu 2013
Hei

Ollaan virittelemässä Tahkovuoren upeaan ympäristöön jäärata/näytösajopäivää. Samantyyppisellä formaatilla kuin vuonna 2010 järjestimme Kiuruvedellä KLASSIKOT JÄÄLLÄ tapahtuman. Eli ensisijaisesti vanhoille kilpa-autoille merkkiin katsomatta. Näyttävät replicat ovat myös tervetulleita. Erityisesti haluamme kutsua mukaan nelivetoisia kasari/ysärikilpureita. Paikalla on jo nyt varmuudella kaksi Integralea, ja Galant VR4 gpA:ta! Tahkon paikalliset yritykset on vahvasti tapahtumassa mukana. Tapahtumapaikka on keskellä Tahkovuoren lomakylää, Syvärinlahdella, joten kaikki Tahkon palvelut on lähellä.

Tahkolla on aloitettu ratojen teko NilUa:n toimesta. Ratoja siellä on useita. Meidän ratamme valmistuu lopulliseen muotoon 1.3 pidettävien jääravien jälkeen. Ratakulut ja mahdollisesti ruoka majoitus ym. Kuluja on mahdollisuus pienentää autokunnittain, mikäli on halukas kyyditsemään päivän aikaan VIPpejä, ts. Paikallisten yritysten porukkaa. Mikäli autoja on paikalla riittävästi, niin nuo kulut tuskin on ongelma.

Samana päivänä valitettavasti on esim. Paltamon harrasteralli, mutta olisiko foorumilaisten piirissä intoa osallistua tämäntyyppiseen tapahtumaan? Piikeillä saa ajaa, ja se on suositeltavaa! Mutta ei suljeta pois siviilirengasvuoroa, mikäli sille on tarvetta. Facebookin puolella on tapahtumainfo, joten päivittyvää tietoa on siellä.

Ota yhteyttä, mikäli haluat tulla ajamaan.
Terveisin, Juha Keinonen, 0405223762
 
Vs: Tahko historic TELAKKA ICERALLY 21-22.3.2015


Tässä vähän youtubepätkää tapahtumasta.

https://m.youtube.com/watch?v=cbL3rKqMiCo
 
Takaisin
Ylös Bottom