Acd pumpun huoltoa

juhak

New Member
Liittynyt
29 Lokakuu 2023
Moi! Minulla on vm10 ralliart ja se on kaksi kertaa noin nollakelissä sytyttänyt voimansiirron huolto valon rauhallisessa ajossa eikä suoraan liikenteeseen lähdössä. Vika häviää kun sammuttaa ja käynnistää uudestaan, ja vikakoodi 161e on jäänyt muistiin mutta ei ole aktiivinen. Pumppu ainakin pyörii käynnistäessä noin 5-7, ja jos heti käynnistää uudestaan niin niin pyörii muutaman sekunnin uudestaan eli ilmeisesti jotain painetta tekee ainakin. Kuka näihin on perehtynyt eteläsuomessa, olen tutkinut ja tuntuu moni Firma olevan suljettu?
 

Hande

Member
Liittynyt
27 Elokuu 2011
Sijainti
Gunbarrel, CO
Oletko tarkistanut öljytason?
Helposti antaa vikakoodia jos öljy on vähissä.
Jos pumppu vielä ajoittain pyörii niin vika lienee jossain muualla.
 

juhak

New Member
Liittynyt
29 Lokakuu 2023
Öljytaso on kohdallaan, vehkeessä näkyy olevan ilmeisesti öhmannin hd pumppu. Edelleen nollan tuntumassa satunnaisesti antaa koodin, mutta häviää. Ja toimii normaalisti. Tämän toiminnan kuulee kun on konttiin siirretty.
 

Andrii Shulc

New Member
Liittynyt
29 Tammikuu 2024
Sijainti
Savonlinna
I c
Moi! Minulla on vm10 ralliart ja se on kaksi kertaa noin nollakelissä sytyttänyt voimansiirron huolto valon rauhallisessa ajossa eikä suoraan liikenteeseen lähdössä. Vika häviää kun sammuttaa ja käynnistää uudestaan, ja vikakoodi 161e on jäänyt muistiin mutta ei ole aktiivinen. Pumppu ainakin pyörii käynnistäessä noin 5-7, ja jos heti käynnistää uudestaan niin niin pyörii muutaman sekunnin uudestaan eli ilmeisesti jotain painetta tekee ainakin. Kuka näihin on perehtynyt eteläsuomessa, olen tutkinut ja tuntuu moni Firma olevan suljettu?
an fix this problem, 90% that motor is dead
 
Ylös Bottom