Grandis 2.4l at -06 laatikon öljynvaihto/huuhtelu?

petola

Grandis 2.4l
Liittynyt
2 Helmikuu 2007
Sijainti
Riihimäki
Eli osaisko joku fiksumpi kertoa millaiset vaihtovälit on laatikkoöljyillä ja missä edullista vaihdattaa? Auto on itselle uusi tuttavuus ja tuntuu 1-2 menevän vähän rajummin vaihto. Sitten vielä toi moottorin nakutus, vaihdoin öljyt castrol magnatec 5w40, onko liian notkeaa?
 
Vs: Grandis 2.4l at -06 laatikon öljynvaihto/huuhtelu?

Taisi olla laatikkoöljyn vaihtoväli 90 tkm. Ja autom. laatikkoöljyksi en laittaisi ihan mitä tahansa, vaan täsmälleen luokitukset täyttävää (en vaan muista öljyn tyyppiä nyt tähän hetkeen). Aikoinaan huuhtelutin 2.4 l Galantin autom. laatikkoa valtuutelussa huollossa ja sen sai silloin kyllä varsin sopivaan hintaan osana muuta työtä.

Kokeile tuohon nakutukseen ensin Forte-käsittelyä.
 
Vs: Grandis 2.4l at -06 laatikon öljynvaihto/huuhtelu?

Onko toi automaattilaatikon öljynvaihto kuinka hankala tehdä itse? Saako kotikonsteilla vanhat öljyt kaikki ulos, vai jääkö esim turbiiniin paljon vanhaa öljyä? Vai kannattaako suosiolla viedä asiaan vihkiytyneeseen huoltoliikkeeseen?
 
Vs: Grandis 2.4l at -06 laatikon öljynvaihto/huuhtelu?

Noniin, vielä on laatikkoöljyt vaihtamatta mutta nakutus hävisi aika näppärästi kun kokeilin vanhankansan kikkaa ja laitoin tankilliseen 98:sia 4dl 2t öljyä muutenkin tuntuu että vääntää vähän paremmin alemmilla kierroksilla ;)
 
Takaisin
Ylös Bottom