lancer GTi -93 4g93 turbotus

mast

Member
Liittynyt
1 Huhtikuu 2013
Jos trafin esitys vähäpäästöisyydestä menee läpi, olisi -93 GTi lancerin turbotus huomattavasti helpompaa lain puitteissa. Onko joku tehnyt moista operaatiota ? Lähinnä millaista moottorin ohjausta tähän on saatavissa, onko jotain valmista joka sopii suoraan vakio ecun paikalle ? mitenkäs kun 4g93 koneessa on puristus suhde 10.5 : 1 , joka on vähän korkea turbokäyttön, etanolilla voisi ehkä vielä ajaa tuollaisilla rutuilla ? piisaako esim evon suuttimet jos ajaa etanolilla ? Kone on jo läpikäyty, joten mitään takokamoja ei olisi tarkoitus alkaa tunkemaan, aika mieto setuppi tulisi ainakin alkuun, luulisi vakiokoneen kestävän kunhan ei pääse nakuttelemaan.
 
Vs: 4g93 turbo -93 GTi Lancer ?

EDIT: Muokkasin otsikkoa hivenen selventävämmäksi
 
Vs: lancer GTi -93 4g93 turbotus

-Megasquirt lienee fiksuin ja kustannustehokkain ratkaisu, ellei foorumin ecuvelhoilla ole neuvoja miten soveltaa esim. Evon ecua ko. koneessa? Myös Unichip saattaisi olla toimiva ratkaisu, ainakin RPW on moista käyttänyt VISSIIN samassa koneessa (ei noista versioista aina tiedä kun 4g93:sta on niin monta varianttia).

http://www.rpw.com.au/index.php?option=com_content&view=article&id=346:mitsubishi-lancer-4g93-turbo-project-vehicle&catid=108:project-vehicles&Itemid=655

-10.5 on vakiokoneelle aika korkea ruttu etanolillakin. Ehkä ne vakiomännät/renkaat kuitenkin voisivat kestää jos pitää sytkän laimeana ja paineet maltillisina - max 0.5bar. Tuossa RPW:n buildissa pudottivat rutut 8.8:aan, mutta siinä mentiinkin bensalla.

-Evon suuttimet riittää etanolilla jonnekin 250hp (510cc) tai ylikin (560cc). Ovat siis ihan kelvollisesti soveltuvat tällaiseen projektiin, kone sanoo kyllä poks ennen kuin suuttimet loppuvat.
 
Vs: lancer GTi -93 4g93 turbotus

Mitään hirmuista tehopeliä ei olla hakemassa,kun vetokin on väärässä päässä ;D parilla sadalla hevosella tuollainen riisikippo liikkuu jo mukavasti, ja tuollaiset tehot olisi varmaan saatavilla aika helposti.

Onko tämä unichip joku lastuun verrattavissa oleva juttu vai ?
 
Vs: lancer GTi -93 4g93 turbotus

mast sanoi
Onko tämä unichip joku lastuun verrattavissa oleva juttu vai ?

http://www.unichip.com/
http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=4856.0
http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=1647.0
http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=16216.msg115374#msg115374
 
Vs: lancer GTi -93 4g93 turbotus

Itseasiassa nykypäivänä joku evon ECU (V-VIII?) on todennäköisesti kustannustehokkain ratkaisu, kunhan vaan valkkaa sellaisen version, jonka karttoja pääsee muokkaamaan. Tämä perustuen mr. mmc:n kokeiluihin evo VIII ecu + Galant GTI.

Ja samalla uskoisin, että evon ecu on vähätöisempi, kuin Megasquirt. Saa olla eri mieltä.
 
Takaisin
Ylös Bottom