Outlander -11 Xenon polttimot

Wade

New Member
Liittynyt
24 Maaliskuu 2007
Päivää! Pitäisi Outlanderiin vaihtaa uudet lähivalojen Xenon polttimot. Ajattelin varmistaa, että onko nuo lähivalot D2S kannalla? Jos on niin mitä polttimoa suosittelisitte? Motonetistä löytyy ainakin useampaa Philipsin D2S kannalla olevaa polttimoa. Kalleimmat lienee nuo 35W Blue Vision 6000K (99€/kpl). Lieneekö kenelläkään kokemuksia kyseisestä polttimosta?
 
Vs: Outlander -11 Xenon polttimot

Vastaan itse omaan kysymykseeni. Nuo d2s polttimot käy, jos on bi-xenon valot. Itselläni on nyt nuo Philipsin Blue Visionit 6000K (motonetistä 99€/kpl) ja enpä voi kyllä kuin suositella. Ovat todella hyvät ja ei kyllä ole tarvetta enää lisäpitkille.
 
Vs: Outlander -11 Xenon polttimot

Moro. Itellä myös katselussa uudet xenonit. Kuskin puolen xenon pimeni... ensin alkoi vilkkumaan ja nyt ei taida syttyä enää ollenkaan. Onkohan tietoa että eihän johdu sytyttimestä se vilkkuminen? Ajattelin samalla uusia polttimot niihin kaarrevaloihin... ovat normaalit halogenit ja niiden väri ei miellytä.

Saitko vaihdettua xenonit irroittamatta umpioita?

t.Jupe
 
Vs: Outlander -11 Xenon polttimot

Vastaan nyt tähän vaikka on jo hieman aikaa vierähtänyt. Minullakin alkoi toinen polttimo vilkkua ja valo muuttui keltaisen sävyiseksi. Pelkkä polttimo vaihto siis riitti ja polttimot oli yhtä helppo vaihtaa kuin normaalit halogeeni polttimot.
 
Vs: Outlander -11 Xenon polttimot

Terve. Itsellä edessä myös polttimoiden vaihto toisen pimennyttyä tyystin. Muuttui ensin lilaksi, ja muutaman päivän kuluttua ei syttynyt enää ollenkaan. Pitikö vaihdossa irrottaa umpio tai jotain muuta. Käsikopelolla ei kiinnitys sydeemi oikein avautunut. Jos Wade tai joku muu on jotain lisä vinkkiä, pistäkää tulemaan.
 
Takaisin
Ylös Bottom