Pajero 3.2 DiD lämmöt?

KimmoT

New Member
Liittynyt
27 Joulukuu 2014
Sijainti
Kontiolahti
Uuden, käytetyn Pajeron hakureissulla moottorin lämmöt ei noussut edes puoleen väliin, pakkasta 8 astetta. Onko normaalia vai pitääkö alkaa heti termostaatin vaihtoon tai vuoraamaan keulaa?

Lämpöä kabiinissa riitti, käyttänee sähkövastusta lämmittämiseen?
 
Vs: Pajero 3.2 DiD lämmöt?

Sinänsä ihan normaalia, itsellä keula tukossa kokonaan, pohjapanssarin säleikköä myöten, auto lämpiää huomattavasti nopeammin, pysyy lämpimämpänä ja kuluttaa hieman vähemmän.
Keulassa ei siis mitään pahviviritelmiä vaan itsetehty maskipeitto (tiivis) samoin kuin puskurissa ja pohjapanssarissa solukumista muotoiltu suoja, kiinni nippusiteillä.
Suosittelen, noilla menty jo muutama talvi ihan pikkusille plussakeleille saakka.
 
Vs: Pajero 3.2 DiD lämmöt?

OK, kiitokset.

Kävinkin tänään paikallisesta muoviliikkeestä ostamassa materiaaleja keulun tiivistämiseen, jospa kohta lämpeis nopeemmin.. :)
 
Vs: Pajero 3.2 DiD lämmöt?

Eeber -lämmitin nostaa lämmöt 20 minuutissa mukavan korkealle. Siihen päälle muutaman minuutin tyhjäkäyttö, niin ei tartte pahvihärpäkkäitten kanssa pelata. Ja ennenkaikkea - moottori kiittää, :).
 
Vs: Pajero 3.2 DiD lämmöt?

Toivotaan etttä Webasto ajaa saman asian kunhan saan sen huollettua loppuviikosta varmatoimisemmaksi :) Nyt pätkii ja sammuilee miten sattuu - ei ole tainnut edellinen omistaja sitä liikoja huoltaa :(
 
Vs: Pajero 3.2 DiD lämmöt?

Juu, normaalissa ajossa lämmöt tippuu vaikka olis eberi tai webasto päällä, keula tukossa kone kiittää kun ei ole kylmänä toinen puoli ja toinen kuumana, vaihteisto pysyy lämpimänä ja vaihteet solahtaa kivasti paikoilleen, kytkin on kevyt vielä -30 pakkasessakin.... :nykii
 
Vs: Pajero 3.2 DiD lämmöt?

Laita Hanski kuva keulasta, voisi kiinnostaa muitakin...
Pajeron alkuperäinen termostaatti taitaa olla vain n.77, jos en väärin muista.
Ei ainakaan kannata tarvikkeesta laitaa päälle 90!
 
Takaisin
Ylös Bottom