Pajero -99 2,8 td käynistyy huonosti

1616

New Member
Liittynyt
3 Tammikuu 2013
Mistähän alkaisi hakea syytä huonoon käynnistyvyyteen, hehkut tulee ensinnä mieleen. Hetken kuluttua käy ihan normaalisti. Suodatin?
 
Vs: Pajero -99 2,8 td käynistyy huonosti

Kyä ne hehkut ekana kattoo ja pyärittääkö akku riittävän tehokkaasti starttia
 
Vs: Pajero -99 2,8 td käynistyy huonosti

pyärittääkö akku riittävän tehokkaasti starttia
Tuo akkujen teho kannattaa ottaa tarkempaan tutkiskeluun. Nimittäin meikäläinenkin vaihdatti täysin turhaan originaalitulpat uusiin vastaviin toissa talvena kylmien pakkasten aikaan kun käynnistyvyys tuntui eberi -lämmityksen jäljiltä kestävän normaalia kauemmin.Vanhoissa hehkuissa ei loppujenlopuksi ollut mitään vikaa vaan toisen akun keskimmäiset kennot olivat umpijäässä eli se oli aikaisemmin purkautunut ja jäätynyt. Startti kyllä pyöri, mutta puhtia ei ollut yhdellä akulla riittävästi, jotta kone olisi heti käynnistynyt. Kahdessa ja puolessa vuodessa hyytyi exiden turbon lähellä ollut akku. Käynti varaosaliikkeessä ja uuden akun osto palautti entisen hyvän käynnistyvyyden.
Eber -lämmitin nostaa puolessa tunnissa jo jäähdytysveden lämpötilan melko korkealle ja jos akut on kunnon tällissä, niin myllyn pitäisi käynnistyä melkolailla heti edellyttäen, että polttoainepuolen asiat on kunnossa.
 
Vs: Pajero -99 2,8 td käynistyy huonosti

Kiitos vastauksista. Vika löytyi niinkin läheltä kuin rikkoutuneesta suodattimen vesipropusta. Ihan olematon särö, mutta riittävä ilmavaivojen aiheuttajaksi.
Taas käy ja kukkuu.
 
Vs: Pajero -99 2,8 td käynistyy huonosti

Aha, siä on siis ollu vettä joka on jäätyny ja halkassu, vai?
 
Vs: Pajero -99 2,8 td käynistyy huonosti

Todennäköisesti.
Tosin muovitkin ajan myötä hapristuvat.
 
Takaisin
Ylös Bottom