Pajero sport 2.5td -99 abs ongelma.

Vinki

New Member
Liittynyt
14 Huhtikuu 2017
Uusi tulokas ilmoittautuu foorumille, tuli hommattua kyseinen auto tollaseksi pikkuprojektiksi itselle, on nyt tullut maalailtua, vaihdettua peltiä, koneelle perushuollot, jakopäät jne. Abs ongelma ois jäljellä, että sais lähteä leimaa yrittämään. Abs valo palaa siis koko ajan, enkä ole syytä vielä löytänyt. Yks anturi näytti yleismittarilla eri lukemaa kuin muut, joten sen vaihdoin, mutta ei auttanut. Vikakoodeja ei ainakaan launchin laitteella saanut luettua, onkos näissä joku niin vanha systeemi, että ei sitä näillä nykyvehkeillä voi lukea? Ja kuinkas ne sitten luetaan? Onko näissä ollut jotain tyyppivikoja abs kanssa?

Kiitokset jo etukäteen.
 
Vs: Pajero sport 2.5td -99 abs ongelma.

Evoscannillahan tuota vois kattoa vaikka se ei kyllä aina toimi Pajeroiden kanssa.
 
Vs: Pajero sport 2.5td -99 abs ongelma.

No sellasta sitte vissiin kyselemään.. Onko muuten tietoa pitäiskö abs-valon sammua kun laittaa ehjän anturin rikkinäisen tilalle, vai vaatiiko kuittauksen jollain laitteella? Akunkenkää käytin irti yön yli, ei vaikutusta.
 
Vs: Pajero sport 2.5td -99 abs ongelma.

Kyllä se pitäisi poistua itsestään kun ajaa ja järjestelmä kunnossa, ainakin mitä itse antureita vaihtanut. Vikaa muuallakin jos ei risan anturin vaihdolla sammu. Mikäli valo jää palamaan heti vaikket liikuta autoa, vika yleensä muualla kuin antureissa.Mikäli sammuu normisti ja liikkuessa syttyy niin usein anturivika.
 
Vs: Pajero sport 2.5td -99 abs ongelma.

Noniin. Ongelma poistui uudella abs pumpulla. Ebayn kautta Riikasta tilailin purkuosan, Tuli neljässä päivässä :eek: Huomenna leimaa koittamaan.
 
Takaisin
Ylös Bottom