pajeroon -98 kauko-ohjaus keskuslukolle

japejun

New Member
Liittynyt
15 Tammikuu 2011
Onko kukaan laittanu kauko-ohjainta keskuslukolle pajeen? Mikähän ois paras kaukoohjain merkki ja malli? Eikä tosiaan tarvis muuta toimintoa kuin ovet auki ja kiinni toiminnot. Millainen homma tuo on asentaa?
 
Vs: pajeroon -98 kauko-ohjaus keskuslukolle

Mulla on SPAL:in kauko-ohjaus, jonka siirsin toisesta Pallerostani. Eli ilman kuvallista ohjetta. Toimii ainakin 30metrin päästä ja ei tunnu syövän pattereitakaan kohtuuttomasti.(samat, edellisen omistajan hommaamat patterit ollut vuoden)
Kuskin oven sisään lukon käyttömoottori, johdot sinne, antenni kojetaulun päälle ja virtaa/maata, niin alkaa wörkkiä. Lisätoimintoja saa viriteltyä halutessa.
 
Vs: pajeroon -98 kauko-ohjaus keskuslukolle

Tilasin Rimen kauko-ohjaimen pajerooni. Jospa sitä pääsis illan päälle ihmettelemään ja perehtymään laitteen asentamista. Pitää laittaa sit tänne tarinaa kuinka homma meni. Meikäläiseltä tosin saattaa joku ilta tuossa operaatiossa mennä. :peukku
 
Vs: pajeroon -98 kauko-ohjaus keskuslukolle

Jep Jep. Saimpa kaken laitettua. Ei sitten ollutkaan paha rasti. Eli kuskin puolelta löyty rele joka ohjaa keskuslukitusta. Releelle menevistä johdoista vain etsin yleisömittarilla ne joihin tulee +12 silloin kun avaa tai sulkee ovia. Tässä mun tapauksessa löyty seuraavat värit. Valkea/sin= Avaa Musta/pun= Lukitsee. Kaken keskusyksikölle löyty + ja - kans sieltä kuskin jalkatilasta. Kylläpä oven avaaminen ja sulkeminen on helppoa. :peukku
 
Takaisin
Ylös Bottom