öljy vuotoa...

l-266

New Member
Liittynyt
21 Tammikuu 2006
89 4wd 2.5 tiisseli, ja työntää öljyä venttiilikopan täyttö korkista... ja paljon, koko pohja on öljyssä... mikä hajonnut? ei kuplia paisariin kuitenkaan, eikä muutenkaan tunnu oudolta paitsi "voimaa" tuntuu puuttuvan, venttiili vikaa?

ja sitten vaihteet, laatikko lämpiää niin paljon että vaihde keppiin uskaltaa hätäseen koskea... en ole tarkistanut mutta öljy asiat pitäisi olla kunnossa... :-\
 
kansi vialta vaikuttaa, koppa irti ja käyntii ja olipa komea öljysuihku... olo on kuin arabilla... ;)
 
nyt on kansi irti ja ei se nyt nii pahalta näyttänyt, mitenköhän, täytyykö kannesta irrottaa venttiilit ja suuttimet kun sen vie koe ponnistukseen? ja mitenköhän ne suuttimet saa irti kun niissä menee jonkunlainen putki juttu joka kiertää kaikkiin suuttimiin... ? tai lähinnä niissä suuttimissa olevissa muttereissa se putki kiertää... mitähän muuta kannattaisi katsella samalla kun on kerta vehkeet levällään?
 
Jos se kerran huohottaa, niin kuulostaa kyllä enempi alakerran ongelmalta... Ja jos meinaa kunnolla tehdä, niin äkkiäkös sinne vaihtaa kampuran laakerit ja männänrenkaat, samalla näkee missä kunnossa se alakerta on, onko kraapuja sun muuta.

Kyllä siitä kaikki irtonainen kannattaa purkaa koneistamoon viedessä, eipähän ainakaan huku sinne sitten. Viimeisestä purkukerrasta on kyllä jo aikaa, mutta ei niissä suuttimien irroitamisissa mitään erikoista ollut ainakaan muistaakseni... ::)
 
jotenkin tuntuu että niissä suuttimissa on edelliseltä omistajalta joku oma viritelmä se putki hässäkkä...
männät ja renkaat eivät melkeinpä uutta häpeä... tuli neki katteltua ku innostu purkamaan... niin ja kannessa oli jossai kohdalla halkeama, mutta se kuulemma kannatti hitsata kuntoon, en tarkemmin tiedä mistä oli halki kun en itse ollut mukana koneistamolla
 
Takaisin
Ylös Bottom