2.5 tdic ylipaineventtiilin ohjaus

TEPPO

New Member
Liittynyt
4 Lokakuu 2007
Tuossa omassa pajessa on jätetty kokonaan tuo imusarjan ylipaineventtiilin ohjausletku asentamatta(kone vaihdettu). tuleeko se siihen huohotinletkun väliin joka on kannen ja ilmanpuhistimen välillä? Sitten mitä tapahtuu jos tuota letkua ei ole kytketty kiinni? Voiko venttiili aukeilla ihan omia aikojaan. Meinaa olla vaan vieläkin tehot hukassa. Sen kuitenkin katsoin, että hukkaportin kello liikkuu, kun antaa koneelle jenkkaa. Ajossa kun pyyhkii 100km/h 5 vaihteella ja polkasee kaasua, niin alkaa kuulua semmonen siritys konehuoneen puolelta. Lueskelin että tuo ylipaineventtiili ääntäs niin, mutta voisko tuo venttiili olla auki koko ajan ja ahdot menee sen siliäntien hukkaan.
 
Vs: 2.5 tdic ylipaineventtiilin ohjaus

Minkä ikänen kakssatanen? Ku en oo missään nähny menevän letkua siihen imusarjassa tököttävään ylipaineventtiiliin ??? Pistä ihan ekaks ahtopainemittari, että näät mitä koneeseen menee. Jos se ylipainevena aukeaa, niin ainaki oman kokemuksen mukaan ei kuulu sirinä, vaan mahoton tohina.
 
Vs: 2.5 tdic ylipaineventtiilin ohjaus

siritys voi olla pakosrj ja turbo välisen tiivisteen huono kunto ja siellähän on kaks "venttiiliä" hukkaportti ja ylipaineventtiili.... toinen turbon(hukkaportti) kyljes ja toinen siä imusarjas...
 
Takaisin
Ylös Bottom