2006 Lancer, outo nakutus

MaZaaK

New Member
Liittynyt
15 Heinäkuu 2013
Hei elikkäs osaisikos joku hieman neuvoa mistä mahtaa johtua auton sammutettua noin sekunnin kestävä nopea nakutus? Käynnistäessä taasen kuuluu myöskin saman pituinen sirahtava ääni? Muuten tyhjäkäynti normaali enkä ole havainnut mitään maata mullistavaa nykimistä sun muuta.. autona siis vm2006 Lancer intense s

EDIT: otsikko, luetaan ne ohjeet
 
Vs: 2006 Lancer, outo nakutus

oisko tyhjäkäynti moottori joka suorittaa omat toimenpiteensä sammuttaes ja startissa.villi veikkaus kun en tarkemmin oo kuullu kyseistä ääntä ;)
 
Vs: 2006 Lancer, outo nakutus

Nojoo vaikee hieman selittää noita ääniä 8) toi nakutus kuullostas siltä kun ketjua vedettäs muoviämpäristä pois :O Jostain olin lukevinani että vesipumppu antas vettä hieman ehkäistäkseen lämmöstä johtuvia vaurioita mutta varmuutta tohonki teoriaan kaipais :D Tyhjäkäynti ääni kuulostaa myös hieman kovan karhealta mutta liekkö ominaisuus noissa.
 
Vs: 2006 Lancer, outo nakutus

Ei ole normaalia ääntö tuommonen. Eikait ole apulaitehihna rikki tms?
Kannattaa tutkia.
 
Vs: 2006 Lancer, outo nakutus

MaZaaK sanoi
Hei elikkäs osaisikos joku hieman neuvoa mistä mahtaa johtua auton sammutettua noin sekunnin kestävä nopea nakutus?

no on se nopee hihna jos auton sammutettua viel pyörii ja naputtaa
 
Vs: 2006 Lancer, outo nakutus

Luin aiemmin että sammutettaessa.. Mut kannattais tutkia siten että toine kuuntelee konepelti auki et mistäpäin se ääni kuuluu. Turhaa arvailua kun sijannin voi itsekin selvittää.
 
Vs: 2006 Lancer, outo nakutus

Tuli mieleen, että jäähdyttimen tai vielä paremminkin ilmastoinnin flekti saattais äännellä vielä vähän sammuttamisen jälkeenkin.

Silmä käteen ja katsomaan, onko niissä jotain erikoista näkyvissä ja koittamaan onko laakerit ehjät?
 
Takaisin
Ylös Bottom