2010 ja 2011 lancerin valot

DFN

New Member
Liittynyt
5 Joulukuu 2006
Sijainti
Kurikka
Elikkäs itsellä on tuo kymppi ja vaimo meni tottakai hankkimaan uudemman. Nyt sitten vallan suunnattomasti ärsyttää eräs asia noiden autojen valoissa.. ;D Eli, omassa autossa kun avaa ovet napista niin ainoastaan sisävalot syttyy mutta tuossa uudemmassa syttyy takavalot aina ja parkit jos on hämärää. Saakohan tuohon vanhempaan mahdollisesti ohjelmoitua tuota pikku ominaisuutta valon tunnistus kun siinäkin kuitenkin on.
Ja sitten toinen kysymys. Saako tuon valojen syttymisen poistettua jollain kun auton käynnistää eli vaikka valot olisi off asennossa niin nehän silti loistaa oikein kivasti?
 
Vs: 2010 ja 2011 lancerin valot

Vähän vanhaan aiheeseen vastaus, mutta menköön kun on niin hiljaista ollut.
Noista takavalojen ja parkkien syttymisestä lukituksen avaamisen yhteydessä en osaa sanoa, mutta tässä juuri olen pää märkänä etsinyt tietoa juurikin noiden valojen saamisesta pois päältä valokytkimen ollessa OFF-asennossa.
Pitäsi olla mahdollista puukottamalla ETACS:ia, ainakin semmoset vaihtoehdot löytyy koodista. Myös käyttöohjekirja (Sportback 2010) kertoo sivulla 3-44 homman olevan mahdollista Mitsu-huollossa.
Kävin tuota kyselemässä pikaisesti (oli vähän kiirus aikataulu itsellä, ei ollut aikaa vääntää rautalangasta) Hartikaisella Kuopiossa, mutta huoltotiskin jannu ei osannut sanoa juuta eikä jaata. Pitänee seuraavalla kerralla varata paremmin aikaa ja koettaa saada joku huoltomies juttukaveriksi.

Meininkinä minulla siis veivata Osram:in LEDriving Fog:it päiväajovalotoiminnolla orkkissumareiden tilalle ja olisi kiva jos saisi kaikki valot pimeäksi OFF-asennossa noita päiväajovaloja lukuunottamatta.
Muuten jää vaihtoehdoksi viritellä DRL:t toimimaan vain valokatkaisijan parkkiasennossa... :-[
 
Takaisin
Ylös Bottom