3.2did öljyvuoto

jeppis

New Member
Liittynyt
3 Tammikuu 2013
Pajero tiputtaa öljyä jostain turbon suunnilta. Jostain aussi foorumilta lueskelin että öljynpaineanturi voisi olla syyllinen tähän? Onko porukalla ollut moista ongelmaa? Millainen homma vaihtaa?
kone tosiaan 3.2did -01
 
Vs: 3.2did öljyvuoto

Tyyppivika, kohtuu työläs vaihtaa, taisi vaatia turbon irrotuksen.
Osa sinällään ei kovin kallis.
 
Vs: 3.2did öljyvuoto

On kokemuksia, on tympee homma, saa vaihettua alakautta.... tarvii olikohan se 24mm hylsyn joka on ns. pitkän ja lyhyen hylsyn puolesta välistä. Jos viihtii alkaa niin moottorin korvakkeen ku ottaa pois niin työ helpottuu paljon. tais maksaa jonku 15e kello ja 26e suodatin (joutuu ottaa eestä pois jos tosiaan alakautta tekee)
 
Vs: 3.2did öljyvuoto

Arska-tehtaalta sanoi
Onnistuu vaihto myös yläkautta, vitkumainen paikka, pitää tehä sokkona...

Joo, sokkona joutuu alakauttakin, helpottaa huomattavasti kans jos ranteen ja kyynärpään välis on vielä yks nivel :nykii
 
Vs: 3.2did öljyvuoto

Ilmansuodattimen kotelot ja kaikki siinä lähettyvillä olevat ilmaputket kun irrottaa niin sinne pääsee jollain lailla käsiksi yläkautta, ei tarvi irrotella site öljynsuodatinta välttämättä.. Sokkona tokikin joutuu tekemää, eli käsissä on oltava tunto tallella.. ;D Hyvä apu on kunnollinen lamppu ja kunnon peili, helpottaa huomattavasti.. Ja niitä erimittasia jatkovarsia räikkään on hyvä olla olemas..
 
Vs: 3.2did öljyvuoto

Tuli tämä anturikin vaihdettua. Kuten edellä mainittu, niin ilmaputsarikotelo, imuputki ja turbolta lähtevä ahtoputki pois, niin homma onnistuu ihan ok isokätiseltäkin mieheltä. Sokkona homman joutuu tehdä, mutta ei paha rasti. Yläkautta siis vaihdoin ja anturi sijaitsee ihan turboahtimen alla lohkossa. 8)
 
Takaisin
Ylös Bottom