-98 pätkä pajeen 35-12.5-15 rattaat, mahtuuko?

korbimotors

Manuaali 3.0 V6 24valve -95 pätkä
Liittynyt
20 Elokuu 2008
Sijainti
Salla
Onhan Täälä porukat laitelleet näihin gen2 pätkiinki 35"-12.5 rattaita. Mitäs muutoksia tuo vaatii että ne mahtuis pyöriin ongelmitta? Nyt on 33-12.5-15 rattaat alla ja mahtuvat tosi hyvin pyörimään myös jousto tilanteissa. Renkaat on pajeron orggis aluilla ja ET0.
Perää korotettu kierrejousien päälle laitetuilla spacereilla n. 40mm ja edestä vaan vääntösauvoja kirrattu. Nyt kiinnostais tietää että miten tuo kannattais lisää korottaa että mahtuis nuo 35" rattaat pyörimään. Jos vaikka etupään korikiinnikkeiden alle laittais korinkorotuspalikkaa niin minkä verran ? 40mm vai enempi?? ja taakse jos vaihtais 3" kierrejouset milneriltä ja niiden lisäksi jos tarttee niin nuo 40mm koropalikat. Jarruletkut tulee jousien mukana pidemmät. Mitähän muita muutoksia tuo vaatii tuossa ? Tuleeko vaihde/jakolaatikoiden kans ongelmia tai minkään muun? Kaikki mitä tarttee ottaa huomioon niin kertokaa etukäteen niin osaa varautua.
Vai tartteeko se laittaa joka korikiinnikkeen alle ne korinkorotus palikat? Rumasti vaan jää nuo puskurit alemmas kun koria korottaa.. Muistelin että joku olis joskus korottanut laittamalla vain etupäähän korin korotusta. Monenko korinkiinnitys paikan alle eteen olette laittaneet? Riittääkö niihin 2 etummaiseen?
 
Vs: -98 pätkä pajeen 35-12.5-15 rattaat, mahtuuko?

Juu, mulla on 35x14,5 renkaat alla ja vääntösauvat vakio asennossa. Takana raju n.100mm jousikorotus ja edessä samanverran korin ja rungon välissä. Jarruputket ja letkut saa sompailtua aika vaivattomasti ku vähän järkeilee. Muutoskatastuksenhan nämä vaatii ja pientä neuvottelua. Mutta kerran kun kikkailet otteeseen ja otatat mitan navasta lpkasuojan alimpaan kohtaan ja merkinnät otteeseen niin ei tule sanomista jälkikäteen. Takimmaisessa korikiinnikkeessä mulla alkuperänen kumi ja edessä tuo 100mm palikka kumin jatkeella väliin sitte mittaat sopivat palikat. Yllättävän kiva ajettava noin kun etupääki vähän joustaa :)
 
Takaisin
Ylös Bottom