Carisman lämmityslaite

Ticsa

New Member
Liittynyt
17 Kesäkuu 2009
Onko muilla carismat miten lämpösiä? Itellä ei kyllä kovin kuumaa puhalla vaikka koneen lämmöt näyttää normaalia. Onkohan tuossa lämppärin kenno miten pahassa paikassa? Jos se ois keränny roskaa niin paljo että ilma ei kerkee lämmitä.

Toinen ihmetys on veden lotina kojelaudan sisäpuolelta kun antaa enemmän kierroksia. Nestettä ei kyllä häviä eikä sitä tunnu minnekkään vuotavankaan, mutta oisko siellä sitten ilmaa. Koittanu kyllä ilmata, mutta tuloksetta. Jäiskö se ilma lämppärin kennoon jumiin ja vaikuttas sitäkautta myös tohon lämmitykseen?

Mutta heittäkee ajatuksia ilmoille.. autohan oli -98 gdi.
 
Vs: Carisman lämmityslaite

Itte samaa miettinyt et onko lämppärin kenno keränyt roskaa paljon kun ei oikeen lämpeä. Mittari menee kyl puoleen väliin. Kyllähän sillä pärjää mutta lämpimääkin voisi tulla... Sitten välillä tulee jostai kylmää ilmaa kun kaartaa oikealle tai vasemmalle. Läpi vienti apparin puolelta kyllä on tukossa... Sitäkin ihmettelyt :)
 
Vs: Carisman lämmityslaite

Kyllä ton pitäs olla ihan lämpimän auton maineessa.
 
Vs: Carisman lämmityslaite

Tuli tänään tutkailtua kennoo ja ei siellä mitään ihmeitä näkyny. Roskaa oli, mutta ei niin paljon että se haittais.

Mites muilla kone lämpii? Tarkotan siis mitä näyttää mittari.. itellä normaalilämpö on jonkun verran alle puolen välin. Eikä kesäkuumallakaan oo noussu sen yli. Et oisko sittenkin perinteinen termari jo vähän väsähtäny? Jos ei sekään auta niin pitää huuhdella kenno.
 
Vs: Carisman lämmityslaite

Ei tartte kun ottaa hanskalokero irti ja kennon ja puhaltimen välissä oleva töttero irti. Siitä pääsee jo tutkailemaan aika hyvin. 10min homma jos ei ois tarvinnu miettiä miten hanskalokero lähtee irti. Vinkkinä sanottakoon että lokeron rajotin tapit pitää kammeta sivuilla olevien muovien yli että lokero tipahtaa ihan alas. Sitten saa saranoitten ruuvit irti.
 
Vs: Carisman lämmityslaite

ei siinä kennossa tarvi ollakaan päällepäin näkyvää tukosta, voi olla sisältä vaan senverran pas**nen ettei neste kierrä kunnolla, jäähdytysjärjestelmän pesuaine ja nesteiden vaihto saattaa auttaa hiukan, aikanaan itellä -95 corollassa oli samaa oiretta, moottorinlämmöt normaalit, sisälle tuli kuin "lehmänhenkäys"... ei auttanu uusi termostaatti, pesu hiukan. onko muuten vaijerikäyttöinen lämmityslaitteen hana carismassa, kannattaa tarkistaa että aukee kokonaan, ettei olis vaijeri luistanut?
 
Vs: Carisman lämmityslaite

Tarvii joku päivä tutkailla kun ehtii. Juu on siellä vaijerilla lämmönsäätö. Tarvii sekin asia tarkistaa :)
 
Vs: Carisman lämmityslaite

Lämmönsäätimen vaijeri ohjaa käsittääkseni vaan läppää joka ohjaa meneekö ilma kennon kautta vai toista reittiä. Omituinen systeemi kieltämättä.. sitä en nähny että onko siellä vielä hana samalla vaijerilla vai kiertääkö kennossa kuuma vesi koko ajan.
 
Vs: Carisman lämmityslaite

mitsuista ymmärtäneenä kierrossa aina kuuma kierto,viileämpi ilma kabiiniin tulee kennon ohi.eli ei "hanaa"lämppärissä. ja omasta kokemuksesta se varmasti toimivampi systeemi pidemmän päälle :)ei tuu vesivuotoja kun ei oo vedessä liikkuvaa/jumivaa hanaa
 
Vs: Carisman lämmityslaite

Jatketaampas tätä.. ongelma vaivaa edelleen ja tälle talvee on asialle jotain tehtävä. Eli onko kukaan vaihtanu kennoo? Pystyykö vaihtamaan purkamatta kojelautaa? Toinen vaihtoehto tietysti kennon huuhtelu, mutta jos se on päässy kalkkeutumaan niin ei kyllä taida enää auttaa.
 
Takaisin
Ylös Bottom