Eclipse 2.0 -92 Jakohihnan vaihtoväli?

Banshee

New Member
Liittynyt
10 Tammikuu 2014
Hei!

Ostin juuri vanhan Eclipsen, en ole sitä edes ehtinyt kunnolla tutkia kun ei ole ehtinyt päivänvalo koittamaan. ;D En tahdo mistään löytää tietoa että mikä on sen jakohihnan (+muiden kilkkeiden) vaihtoväli? Onko se 60 000km niinkuin ymmärtääkseni myös gti Galantissa (mm.-89), jossa on kai sama kone? Se on ihan etuvetoinen, melko karvalakki..? Osaatteko suositella mistä saisi osat edullisesti, ja jotka eivät kuitenkaan olisi ihan roskaa? Uskaltaako käyttää motonetin osia?

Osaisiko joku kertoa tuon laitteen yleisimmistä tyyppivioista?


Kiitos!
 
Vs: Eclipse 2.0 -92 Jakohihnan vaihtoväli?

eiköhän se oo se 60tkm tai 5vuotta.ja uskaltaa käyttää motonetin osia,myös vesipumppua kunhan se vähintään metallisiivillä ja mielellään made in japan esim GMB valmistama.
 
Vs: Eclipse 2.0 -92 Jakohihnan vaihtoväli?

:peukku Kiitos! Niistä tyyppivioista kuulisin mielelläni, jos joku tietää?
 
Vs: Eclipse 2.0 -92 Jakohihnan vaihtoväli?

Tyyppivikana esim. edellisen omistajan vituiksi kokoama jakopää, että se kyllä kannattaa joka tapauksessa huoltaa kuntoon. Ohjeita löytyy foorumilta, pointteja mm. tasapainoakselien ajoitus ja hydraulikiristimen ja kiristinrullan oikea esijännitys.

Jos ulkomailta tilailu on tuttua, taitaa amerikan Rockautossa olla halvimmalla, vielä rahteineen ja alveineenkin. Osien merkeissäkin on valinnanvaraa, on kiinanroskaa, kuin myös japanilaisia tarvikkeita.
 
Takaisin
Ylös Bottom