Grandis diesel tietoutta

Vs: Grandis diesel tietoutta

Tarkastukseen saa kulumaan aikaa noin puolituntia, se ei siitä muutu, pitää jotain säätää tai ei, säätö tulee sitten tuon puolen tunnin päälle. Joten ei se nyt ihan rahatuskikka ole.
Ylipäätään, jos asiat tehdään oikein, tarkistetaan kulmat aina, jos tukivarsia tms. on ollut irti. Ei ne niin tarkoilla sovituksilla siellä kiinni ole, että menisivät kympilleen samaan paikkaan takaisin.
Tommonen nykyaikainen 3D suuntauslaitteisto + nosturi suuntausvarustuksella maksaa ihan minimissään 15k€ (alv0%), paremmilla varusteilla tuplat, joten pitää sen käytöstä vähän rahaakin pyytää, jos sellainen on korjaamolle hankittu.
 
Vs: Grandis diesel tietoutta

Vaikka se auto ei vetelisi vielä tai kuluttaisi renkaita väärin niin väärät pyöränkulmat saavat sen kyllä tulevaisuudessa aikaan. Jos nyt selviää yhdentukivarren vaihdolla ja kulmien säädöllä voi seuraavaksi olla edessä paljon isompi urakka kun osat ovat joutuneet aivan vääränlaiselle rasitukselle.
 
Vs: Grandis diesel tietoutta

En osaa sanoa mut soittivat tänää et auto katsastettu ja korjattu. 100€ ahtoputken omavastuu. 70€ kun tekivät tarkistuksen ja katsastivat, 300€ meni sit tohon tukivarsihommaan ja yks parkkipolttimon vaihto.ilmeisesti 40€ on kulmien tarkistus plus mahdollinen säätötyö veloitetaan erikseen.yritin netistä kattoa hintoja. 470€ halpa keikka joo.. - ::) toisaalla onpa nyt kaikki hoidettu löpöö tankkiin ja kovaa ajoa kunnes joku paikka taas rivahtaa.
 
Vs: Grandis diesel tietoutta

Moi, Vaihdettiinko koko alatuki taakse vai eteen? Yksittäisiä puslia niihin ei ymmärtääkseni saa vaan aina menee koko alatukivarsi. Takakallistuksen vakaajan helat jouduin itsekin vaihtamaan jo 8v. kohdalla - tangot ottaa kosteutta kumien väliin ja pultti menee sitten ennenpitkää poikki. Jos vaihtaa etuiskareita, niin on aika temppu saada "koiranluu" irti - itse lämmitin aika rajusti ja pelkäsin että muovit sulaa, mutta eipä sulanut - ovat aivan jämyt edelleen (300tkm ajolla). Noita etu tai taka-akselin osia ei taida saada muualta kuin D-ltä?
 
Vs: Grandis diesel tietoutta

Etu alatukivarsi ja takimmaiset helat. 35€ kappale oli hintaa kuitissa.eli pystyy ainaki noi vaihtamaan erikseen.auto on muuten myynnissä nettiautossa.uudet tuulet puhaltaa niin täytys bensiini koslaan siirtyä.
 
Vs: Grandis diesel tietoutta

tämän auton tarina loppu mun osalta tänään tähän. löytyis etujarrulevyt ja teholastu yhä. levyt saa 30€ ja 60€ tehoboksi.
 
Takaisin
Ylös Bottom