Hehkut???

McGladius

New Member
Liittynyt
19 Joulukuu 2006
Elikkäs paljon näyttää olevan hehkuista juttuu mutta ei oikeen sattunu silmään minkä malliset hehkut on -88 L-200 ja se on 2,5l vapari koneella...? (näyttäs olevan kuskinpuolella lokarissa kaksi pyöreetä relettä ihan lampun takana)
Ei kai vaan kansivikaa :-[ kun kylmiltään starttaa niin jumalaton roplotus (käy kolmella pytyllä) tai ainakin kuulostaa siltä... ja savua paljon, mutta jos on piussissä lämpiämässä hetken niin käynnistyy kuin "palmun alta" eikä savuttele yhtään... ???
 
Vs: Hehkut???

Mittaa ne hehkut vastusmittarilla ( virtakisko irroitettuna ) täällä on noista hehkuista ollut kyllä reilusti juttua ja se tyyppinumerokin ( kitaharan hkt-jotain , jonka pitäis käyda tuohon jälkihehkulla varustettuun järjestelmään ) Jos hehkut on kunnossa, eli vastusta löytyy, niin sit kannattaa putsata liitokset ( ruiskupumpun kyljessä on yksi kriittinen liitos ja toinen on siellä ohjausboxissa kuskin oven puolen jalkatilan seinässä )
 
Vs: Hehkut???

melkeenpä voisin sanoa että sulla ei toimi jälki hehku. elikkä se rele loka suojassa johon heräte virta menee ruuvi liittimellä/lähempänä kuskia ainakin mun pajerossa 2.5tdic -90. mittaappa jännite siitä heräte johdolta kun laitat käymään jos ei oo mitään jännitettä, niin sit ohjaus boksin kimpuun siel on melkein piirilevystä palanu johde poikki. :peukku
 
Vs: Hehkut???

Itsellä oli samaa vikaa. pajero 2.8tdi.Otin kaikki hehkut irti,ja laitoin suoraa virran akusta yksitellen hehkuun ja katsoin kellosta ajan kuinka kauan kestää kun tulee punaiseksi.kesti noin 7sek. rele on vain 3-4 sek.päällä, ei siinä ajassa hehkut vielä punota,kävi kuin kolmella,ja savutti harmaata savua. (kuin kansivika)liittimet oli kunnossa ja kiskolle tuli 12v.Ei muuta kuin mitsuliikkeeseen ja ostin uudet hehkut ja oireet katosi.vanhat hehkut oli alkuperäiset 10 vuotta vanhat vastukset oli hiipuneet kuin sähköhellan levyistä.Hae uudet alkuperäiset hehkut. ngk y115t 12v L200 k34. tai ngk cy-55 11V L200 K74 .mitsuliikkeestä.niin pääset vaivoista.
 
Vs: Hehkut???

Kiitos vinkeistä.... hehkut tilattu tarvikeliikkeestä :p Paikallinen merkkiliike veloittaa jo päivää sanomisesta à50e ;D
 
Vs: Hehkut???

Voi jessus että voi olla hankalaa..... :seina Nyt kokeiltu keraamiset hehkut 11v ei toimi!, tavalliset 12v hehkut ei toimi senkään vertaa!!!.... :seina ei kait se nyt ole niin että joutuu alentumaan ja menemään sinne timantti tiskille hakemaan ne hheeeeeelvetin kalliit hehku 56e/kpl
Vanhoissa lukee 12v 7Z41 6,2v ja on mitsun timankit ja hiukka vihreetä maalia...
Tuolta eräältä korjaamolta kerrottiin että jos on maalia ni ne on keraamiset ja joitain hehkuja ei saa kuin alkuperäisenä mitä tosin en usko! mutta tarvike liikkeet eivät osaa sanoa enää mikä siihen nyt sitten kävis! AUTAKEE??
 
Vs: Hehkut???

Minullakin on jotain sarjoja uusia alkuperäishehkutulppia,jos saat selville millä numeroilla oikeanlaisia on Mitsuliikkeessä myyty
niin kenties täältä saisi huomattavasti edullisemmin,lähempänä tarviketulppien hintaa...? Jos tietoa löytyy,kannattaa laittaa
privaviestiä kun ei aina kerkee seurailemaan kaikkia keskusteluja niin ahkerasti... :)
 
Vs: Hehkut???

jaskajokunen sanoi
Jos on pikahehku systeemi eli kuskinpuolelta löytyy sisälokariin kiinnitettynä kaksi solenoidia ja iskunvaimentimen kotelosta se vastuspaketti ( vähän tupakkiaskia isompi ) pitäisi käsittääkseni hehkujen olla 6v jännitteellä toimivia. Eka hehku on ensimmäiseen naksaukseen asti n.12v jännitteellä ja käynnistyksen jälkeen "savutuksenpoisto ts jälkihehkutus tapahtuu ajamalla sen vastuspaketin läpi tuota 6v jännitettä n 30sek ajan. Tuo qgs systeemi mittaa sitä hehkukiskon jännitettä ja ei toimi siten oikein, jos siellä on 12v kynttilät niiden 6v tilalla. Itse ostin ad-varaosa kaupasta kitahara htk-161 hehkut 4kpl 48€ ( toi tyyppimerkintä on ihan hataran muistikuvan varassa )
itseäni lainaten, se ohjaus boxi ei osaa mitata oikeaa aikaa jos on 12v hehkut 6v systeemissä !
 
Vs: Hehkut???

Juu kattelin noita 6,2 voltin hehkuja mutta pituus on niissä yli senttiä lyhyempi joten noita mitä täältäpäin ois saanu ei koko vastaa alkuperästä ja yhdyskiskoa pitäs muokkailla jos laittas sellaset ??? ja tuossa edellisessä viestissäni (12v 7Z41 6,2v) oli alkuperästen "koodi" mutta tuli tuossa mieleen että kannattaako samaan syssyyn vaihtaa suutintenkärjet?
 
Vs: Hehkut???

kokeileppa BOSCH tulppia nro 0250202094 pitäs löytyy ainakin ad-varaosaliikkeistä.
ja varmasti timantti- tiskiä halvempi.

Tai tilaa samitsulta orkkikset... :peukku
 
Vs: Hehkut???

Mul oli(ja on yhä samaa ongelmaa) Mun omassa L-200:ssa(-89, 2,5d). Käy kylmällä kolmella ja savuttaa helvakosti. Ohjainboksi vaihdettiin mutta en putsannut liitintä. se vissiin kannattaa vaikka CRC:llä putsata? Onko jollain kuvaa(tai osaako selittää)et missä on se liitos siinä pumpun kyljessä?
Mut ostin ittekin motonetistä tulpat(11v) ja vaihdoin ne, ja sitten ei rele hehkua edes lyönyt päälle. Joudun hakee varaosatiskiltä ne 40e/kpl maksavat keraamiset tulpat. Että kannaattaa sieltä vaan hakea.
 
Vs: Hehkut???

Juu minulla auttoi ongelmaan suutinten kärkien säätö ja yhden vaihto ja liittin on tosiaan siinä pumpun kyljessä kiinni crc:tä laittelin muttei juurikaan apua.... (löydät kun avaat vaikka kaikki pumpun lähettyvillä olevat liittimet ja sumuttelet niihin crc:tä) ei siitä ainakaan haittaa ole!
Hehkut on edelleen vanhat, testattu! ja ehjät on eli en käy vaihtaa niitä vielä!
Vieläkin on käynnistettäessä traktorimaisia piirteitä ja sauhua ilmassa mutta lähtee käyntiin ilman lämmitintä vaikka pakkasta oli melkein -20c :peukku
 
Vs: Hehkut???

mulla loppui "kolmella" käyminen ja savutus kun laitoin uuden releen jälkihehkulle, ja nappi kajuuttaan. :peukku
 
Vs: Hehkut???

Kävin tänään tilaamassa uuden jäähdytysnesteen lämpö-anturin hehkuille. Katsotaan auttaako sen vaihtaminen..
 
Vs: Hehkut???

nappihehku tuli nyt tännekin. Se ohajusboxi alkoi taas vinoilee ja nyt se lens jorpakkoon.
 
Takaisin
Ylös Bottom