L200 vetonivel. Ongelma ratkaistu

Gungnir

Enemmä tai vähemmä omalaatuine omantiänkulkia
Liittynyt
9 Kesäkuu 2010
Sijainti
Laitila
Moro.
Näkyi täällä olevan jo paljon vetonivelistä jo keskusteltu muttei L200:sta. Niinpäkysyn nyt ihan varmuudeksi.
Eli mulla on L200 vm. 92 diisel nelivetoon korisarjan asennus meneillään ja siinä touhuessa huomasin että etupään ulommat suojakumit olis syytä vaihtaa ettei tarvii parin vuoden päästä uusiksi ruveta purkamaan. Vetoakseli irtosi kohtuu mukavasti pienen pähkäilyn jälkeen mutta mites ne nivelet? Ulommainen nivel olis tarkoitus lähteä eikö? Muttakun ihan kohtalaisesta vasaroimisesta se ei irronnut niin olis kiva saada varmuutta ennenkuin vaihtaa isompaan vasaraan :)

Sitten toinen juttu, startin ratas syö vauhtipyörää, jostain kuulin että olis tyyppivika ???. empä tuota tiedä mut jos joku osais neuvoa miten sen sais korjattua, ite kun jo kerran olen kääntänyt vauhtipyörää ja se olis taas edessä?
 
Vs: L200 vetonivel

niitä on nykyään semmosia venytys laitteita sitä kummia varte niin ei tarvi niveltä pakosta irrottaa,itte lainasin semmosta ja laitoon sillä volsuun.oikianmoonen massavasara myös hyvä apuri. perinteisesti lähtee napauttamalla sinne nivelen juureen joskus pitää lyörä lujaaki et irtoo.joku selventäköön lisää, itte en ole onnex joutunu pajeroohin vaihtaan.

startti hommasta varmaa löytyy palio juttua.eipä siinä taira muuta konstia olla kun vaihtaa paree tilalle,ja kattoo että hampaat menee tarpeeksi päällensä.nurkis pyörii ylim.kehä josa toinen puoli hyvä tarvii vaan ne viisteet tehä.
 
Vs: L200 vetonivel

Jälkeenpäin tulikin noista startin vikajutuista luettua ja Stuntmanin kirjoittama juttu pajeron starttiviasta on osuva omaan tilanteeseen.
Onkohan pajeron ja l200:sen startin yhteensopivia?
 
Vs: L200 vetonivel. Ongelma ratkaistu

Tämmöinen ratkaisu selvisi, Kun vetonivel on irti niin moottorin puolella nivelen päässä on peltinen suoja. Sen kun naputtaa irti ja putsaa rasvat niin akselin päässä on seeger rengas. sen kun ottaa irti niin nivel irtoaa helposti. :peukku
 
Vs: L200 vetonivel. Ongelma ratkaistu

eikähä nuo osat sovi keskenään.mutta starteis voi olla eroja hampairen määrällä ja penriks rattaan ulkonemalla.
 
Takaisin
Ylös Bottom