Lancer 1,3 12v -91 kat+kaasari

jannep

New Member
Liittynyt
11 Marraskuu 2007
Moi! Otsikonlainen peli jäi käsiini. Sen verran vikoja ettei tule kipinää -vaihdoin v-jakajan kannen ja pyörijän (ei auttanut).
Autossa on katti ja lambda mutta entäs mottorin ohjaus -onko ecu vai joku muu systeemi kun on kaasutinkoneesta kyse? Sytytyspuola lienee v-jakajan sisässä, miten sen pystyy mittaamaan/toteamaan ehjäksi tai vialliseksi, onko moisessa autossa jonkinlainen diagnostiikkapistoke kun mittaristosta ei löydy lainkaan ´check-engine´valoa?(Ei ainakaan pala)
Kiitos jo etukäteen asiallisista vastauksista
 
Vs: Lancer 1,3 12v -91 kat+kaasari

autossa on ecu,ja puola jakajan sisällä.ja tosiaan EI check engine valoa ;D

melkoinen sähkö/alipaine viritys kaasari(ilmeisesti olevinaan joku yksipisteruisku)

ihan merkkikorjaamon kaverilta kuultu että melko v.korjata jos vikaa. mulla on tollasesta toimivasta purettu kaasarihässäkkä;ECU ,sekä jakaja 180tkm ajetusta vehkeestä

sen enempää en noihin 1,3 12v sähköruiskukaasari peleihin ole viitsiny perehtyä :'(

mielummin ihan oikeet 8v ja 12v 4pisteruiskut olleet jo monta vuotta harrasteena ;D

t.tamminen karjaa 040 5927144
 
Vs: Lancer 1,3 12v -91 kat+kaasari

Onko mitään ideaa mistä lähden kadonnutta kipinää etsimään? Liike, josta auton ostin sanoi että virranjakaja on rikki -kai käyttäneet jossain mittarissa kun kerran oli ´tietoa´. Onko jotain mittausarvoja puolaan/konkkaan/tai jonnekin muualle. Jos puola on ´hepankengänmallinen´palikka virranjakajan sisässä niin sen läpi ei ainakaan minkäänlaista virtaa ei mene, joten olisiko siinä vastaus?
 
Vs: Lancer 1,3 12v -91 kat+kaasari

Noniin.. kipinä löytyi! Sytytysmoduuli motonetista ja hyvin pelaa -aina täytyy ihmetellä noita Japsi-moottoreita, jotka käynnistyvät kuin ajatuksen voimalla ei tarvitse kuin avainta näyttää virtalukolle niin johan surisee kuin singer.
 
Takaisin
Ylös Bottom