lancer 1.6glxi päästöt

paksu-pena

New Member
Liittynyt
19 Toukokuu 2009
elikkä pomppas katsastuksesta liian korkeat CO ja HC arvot.
mistä kannattas lähtee vikaa paikantaan ja osia vaihtaan?katti,lambda?
 
Vs: lancer 1.6glxi päästöt

mikko412 sanoi
ilmanputsarin kunto?
no tällä hetkellä on joku vapaavirtaus tötterö paikoillaan sen kunnosta en kyllä sitten tiedä ku oli jo paikallaan ku ostin,pari kertaa oon sen kyllä putsannu.kannattaako vaihtaa se uuteen vai hommata vakioputsari?
 
Vs: lancer 1.6glxi päästöt

Pistäppäs niitä arvoja.. toki tulpat, ilmaputsarit yms. vaikuttaa, mutta jos pahasti ollaan pielessä niin nuo on pieniä juttuja.
 
Vs: lancer 1.6glxi päästöt

Ei nuo ihan mettässä kuitenkaan oo. Olihan katti varmasti kuuma ennen mittausta? Voi tietysti katti olla entinen. Koputtele kevyesti kattia, jos kuuluu helinää niin se on entinen. Joskus niihin palaa myös reikä ja suodatus ei luonnollisesti toimi kunnolla. Lambdan kunnon voi kait mitata, mutta siihen en osaa neuvoa. Ja pakoputken vuodot ennen lambdaa kannattaa tarkistaa. Ja kurkkaa tulpat.. onko vaihdettu millon? Onko nokiset vai vaaleat.
 
Vs: lancer 1.6glxi päästöt

katti oli kyllä varmaan melko kylmä vielä katsastuksessa ja tulppia ei oo vielä katottu
 
Vs: lancer 1.6glxi päästöt

Moro!

Mulla ainaki omas -93 Colt 1.6 GLXi:s heitti arvot liian korkealle kerran kun normaalisti ajelin katsastukseen. Katastusmies käski käydä ajelemas muutama kilometri korkeilla kierroksilla ja sitten suoraan päästömittaukseen. Sitte oli arvot paremmat ku hyvät! Coltis on kuulemma katti niin kaukana koneesta auton pohjas että normaaliajos tai ainaki tyhjäkäynnillä ei tahdo katti pysyä lämpimänä ja näin ollen toimia kunnolla. Kokeile mittauttaa jollaki kyläsepällä arvot pienen koneenhärnäämisen jälkeen!

Niin joo, kannattaa tietysti tulpat, ilmanputsari yms tarkistaa ja/tai vaihtaa samalla. Eipä siitä haittaa oo...
 
Vs: lancer 1.6glxi päästöt

no niin nyt on uus katti ja se ajettiin kuumaksi ennen uutta mittausta ja meni juuri ja juuri läpi eli taitaa olla vielä jossaki vikaa?
 
Takaisin
Ylös Bottom