lancerin päästöt

ile64

New Member
Liittynyt
23 Helmikuu 2007
päästöt taas päin p:tä. ei mennyt leimasta läpi. katalysaattori vaihdettu vajaa 2 vuotta sitten. missä vika ? ???
 
Vs: lancerin päästöt

vaihda sytkäosat uusiin ja ilmanpuhdistin myös.itellä auttoi :peukku
 
Vs: lancerin päästöt

meinaatko siis tulpat ja johdot. virranjakajan kansi on uusi, samoin pyörijä. voisiko sytyksen ajoituksella olla tekemistä päästöjen kanssa. entä lambda säätimellä ?
 
Vs: lancerin päästöt

sytkän säätö vaikuttaa toki,myös lamda voi kiukutella.ite ens pistäsin uusiksi sytkän osat.tulpat johdot kannen pyörijän.jopa ilmanputsarin ja jos pitkästi öljyn vaihdosta niin myös öljyt. ja sen jälkeen kovaa ajoa ennen päästömittausta,että katti todella lämpiää. ei siis mitään korttelia ympäri,vaan isolla tiellä kieerroksilla--->lämpee katti nopeemmin.

jos silläkään ei vielä auta niin sit ehkä lampaadaa vaihtasin(toki ite jo paalaisin,kun vaihtoehtoja on)

asiaan taas! tulpat siis oikeat,ja myös se kärkiväli.
ja sytkähän ruiskussa säädetään ilman ecun ohjausta,eli maadottamalla 1 liitin(rintapellissä se liitin)jos maadottamatta säädät niin sytkä aivan päin persettä!
 
Vs: lancerin päästöt

En ole mikään ammattilainen, mutta ennenkuin vaihtaa kilketta kovin hirveesti niin laita ne päästöarvot tänne näkyviin. Niistähän voi päätellä jo yhtä ja toista. Itselläni Gallussa vika oli lambda-anturissa vaikka mitään vikakoodeja ei tallentunutkaan. Kirjoitin siitä topikin tuonne Galant palstalle "Päästöistä pomppas" otsikon alle.
 
Vs: lancerin päästöt

en tiedä joko vika löytynyt..mutta itellä oli sama ongelma muutama kk sitten... mikään ei tuntunu auttavan...mutta sitten.... säädettiin venttiilit...niin jopa meni päästöistä läpi... !!! :peukku
 
Vs: lancerin päästöt

sytkän säätö auttoi. nyt meni leimasta läpi. ei muuta kuin kovaa ajoa.
 
Takaisin
Ylös Bottom