Mikä mieltänne painaa ?

Oli kesällä toinen auto, jäi ajovalot päälle kun jätti auton työpaikan parkkiin. Apuvirtaahan sitä piti sille kutsua. IF vei bonarit kun vedin tuon vakuutukseen. Oli vaan kiva yllätys kun tänään yritti tarjousta saada autoon että käyttöönottoilmoituksen voisi tehdä, ja käydä siirtoluvat hakemassa. Kyllä oli vähän IF:inkin kaveri ihmeissään että miten starttiavun kutsuminen vie bonarit. No, vaihtu sitten yhtiö Turvaan.

[edit]Tänään kun oli enemmän aikaa chättäillä, yritin tuota selvitellä. IF:in ystävällinen asiakaspalvelija tosiaan kertoi että apuvirta kuuluu hinausvakuutuksen alle eikä nollaile mitään. Eikä heillä ole lokia siitä että bonuksiani olisi nollattu. Tätä nyt sitten selvitellään että mistähän tuo on tullut että liikennevakuutus bonarit on 25% eikä 80% niin kuin viimeksi yhtäkkiä.
 
Viimeksi muokattu
Pajerosta katkesi tuossa viikonlopun maastoajoissa keinuvipuakseli. Kilometrin päässä lähimmästä tiestä ja sen verran hankalassa maastossa, että ihme kun niinkin pitkälle pääsin. Ajettiin sitten 100km päähän kotia hakemaan varaosia ja pimenevässä illassa moottori kasaan. Pyöritti muttei startannut, sitten olikin akut tyhjät.

Seuraavana päivänä sitten krapulan hellittäessä ajelin taas 100km suuntaansa toteamaan, että olikin jako pompannut pari hammasta alimmasta hihnapyörästä. Olipa kumma kun ei käynnistynyt. Jako kohdilleen ja uusi yritys, vaan eipä riittänyt puhti metsään raahatussa akussa. Ei ollutkaan täysi, niinkuin luulin.

Tänään pakkasten lauhduttua olin jo varma, että ajelen metsästä pois. Ehei. Startti olikin jumissa, mutta saatiin sekin lopulta lekalla hienosäädettyä henkiin. Auto hörähti käyntiin, kävi 10 sekuntia ja sammui kovan pamauksen saattelemana. Nokka-akseli olikin halki hihnapyörän alta ja pamautti hihnapyörän samalla palasiksi. Kone kyllä pyörii vielä käsin ihan kilinöittä ja kolinoitta, mutta vähän alkaa jo motivaatio olla vähissä tehdä remonttia metsän keskellä.
 
Jaha, koneesta alkanut kuulua kilikati kalkati kun on kylmä(ja yksi päivä alko näemmä lämmitys jotain ihme ääntä huutamaan joka kerta kun nopeus läheni 40km/h), näemmä on aika vaihdella hihnoja, ja osia kohtapuoliin noin 9000km etuajassa.:(
 
Takaisin
Ylös Bottom