A
adastra
Guest
Tässä olisi nyt ajankohtainen aihe; nimittäin mäsäyttäminen!
Mitä kukin kokkaa, mitä kukin syö.
Itselläni on takana pitkä työpäivä ja tarvitsen RASVAA ja SUOLAA. Siispä KEBAB!
Salaatti:
1 Jäävuorisalaatti
1 Kurkku
2 Suippopaprikaa (kelta ja puna)
1 Punasipulia
Fetajuustoa
ja Pari kourallista kirsikkatomaatteja
Ja siihen päälle valkosipulimajoneesia.
Kebab:
400g Korv Görans -Kebab . Erittäin hyvää pakastekebabbea. Pannulla RASVASSA paistettu rapsakoiksi. Ei mitään vetisiä liuskoja niinku monissa karvakäsipaikoissa vaan tummaksi paistettua! Päälle sitten kebabkastiketta.
Kebab vuoren alle laitetaan vähän Basmatiriisiä hiilareita antamaan!
Koko roska huuhdotaan alas hyvällä oluella Galantin avaimia samalla toisessa kädessä kilistellen.
Ja voin sanoa, parempaa on kuin monissa kebabpaikoissa. Nälkä lähtee varmasti. Onhan tässä 500g-600g ruokaa
Siinä vähän kuvaa , että saatte ihailla tätä rasvan ja suolan pyhättöä!
Mitenkäs teillä syödään?
Mitä kukin kokkaa, mitä kukin syö.
Itselläni on takana pitkä työpäivä ja tarvitsen RASVAA ja SUOLAA. Siispä KEBAB!
Salaatti:
1 Jäävuorisalaatti
1 Kurkku
2 Suippopaprikaa (kelta ja puna)
1 Punasipulia
Fetajuustoa
ja Pari kourallista kirsikkatomaatteja
Ja siihen päälle valkosipulimajoneesia.
Kebab:
400g Korv Görans -Kebab . Erittäin hyvää pakastekebabbea. Pannulla RASVASSA paistettu rapsakoiksi. Ei mitään vetisiä liuskoja niinku monissa karvakäsipaikoissa vaan tummaksi paistettua! Päälle sitten kebabkastiketta.
Kebab vuoren alle laitetaan vähän Basmatiriisiä hiilareita antamaan!
Koko roska huuhdotaan alas hyvällä oluella Galantin avaimia samalla toisessa kädessä kilistellen.
Ja voin sanoa, parempaa on kuin monissa kebabpaikoissa. Nälkä lähtee varmasti. Onhan tässä 500g-600g ruokaa
Siinä vähän kuvaa , että saatte ihailla tätä rasvan ja suolan pyhättöä!
Mitenkäs teillä syödään?