O: 4G61 moottori (mm. Colt Gti, 1.6 DOHC 16V) tai sellaisen osia (kansi, imusarja, jne)

Niko Päivinen

Colt, Lancer, Pajero
Club Member
Liittynyt
5 Tammikuu 2003
Tykkäykset
0
Sijainti
Lahti
#1
Ensisijaisesti ja erityisesti hakusessa on IMUSARJA, mutta myös suuremmat osakokonaisuudet, tai kokonainen moottori voidaan huomioida. Imusarjan ja kannen on oltava ns. pienikanavainen, eli esim. eräät Hyundai-versiot (1.6 valutunnus, mutta isot kanavat) eivät käy. Kuten eivät myöskään osat muista moottoriperheistä, kuten esim. 4G9# sarjan koneista. Eivätkä myöskään 2.0 4G63 DOHC 16V osat, tai 1.8 4G67 DOHC 16V osat. Oikeanlaista 4G61 moottoria on käytetty ainakin -88-92 C5# Colteissa. Mahdollisesti myös joissain Hyundain malleissa, mutta niiden kannen designista ei ole ihan täyttä varmuutta.

Tarjoa puhelimella nol-nel-nol 5828774, tai sähköpostilla niko.paivinenÄTgmail.com

Tarve Lahdessa, mutta näin pienet osathan kulkee kyllä postilla tms palveluilla.

Jos on irto-osista epäselvyyttä, niin imukanavien karkeat mitathan ovat (imusarjan laipasta/kannesta mitattuna):

Noin 60x37,5 mm = isokanavainen, eli se jota EI olla nyt etsimässä

Noin 51x31 mm = pienikanavainen <- ja nimenomaan tällainen on hakusessa.

Lisäksi kanavien muoto on erilainen (isokanavaisessa enemmän kulmikas, pienikanavaisessa pitkulaisempi, pyöreillä päädyillä), mutta kun mittaa vaan äärimitat pystyyn ja vaakaan, niin nuo erottaa kyllä rullamitallakin mittaamalla.

Ja koska en tiedä minkälaisia versiota näistä imusarjoista maailmalla liikkuu, niin lisätään vielä lisämääreeksi, että kaasuläpän suunnalla (kummassa päässä sarjaa) ei ole väliä. Todennäköisesti vaihtoehtoja ei kuitenkaan näiden kohdalla ole kuin yksi.
 
Viimeksi muokattu

jooonas

GALANT DYNAMIC-4 (VR4) -91. L200 K14 2.5 TDIC -88
Liittynyt
12 Tammikuu 2005
Tykkäykset
5
Sijainti
Pornainen
#5
Tajusin just et tämän moottorin mäki haluan. Ilmeisesti tehot 105hp eli sais leimattua ällään, ahdettuna vähän siinä ja siinä hyväksytäänkö vai ei
 
Ylös Bottom