Ohjaussimpukan kiristys?

neppi

New Member
Liittynyt
2 Syyskuu 2006
Sijainti
kausala
Tää on tyhmä kysymys (tiedän!), mut minkäverran sitä ohjaussimpukkaa oikein kiristetään? Tarkotan, et kuinkas paljon ootte kääntäny sitä ruuvia? tottakai on niin että joka jampan pajerossa se on eriverran väljä (jos on väljä ollenkaan) ja että myöhempi koeajeluhommeli sen näyttää, et miten kävi, MUT

Käänsin neljäsosakierroksen, enkä ehtiny koeajohommiin ensinkään. Käänsinkö liikaa, vai sen kärpäsenpaskan itämeressä?

Ja ku tässä viimeaikoina on tästäki hommasta täällä puhuttu ja jonkinverran on nyybejäki näkyny asiasta kiinnostuneina kyselevä, ni vähän ees jotain käsitystä sais siitä, et minkälaisesta hommasta ois kyse... tai jotain.

väsyttää ihan sikana.

Terve

neppi
 
Vs: Ohjaussimpukan kiristys?

Ite kiristin ensin n. kolme kierrosta. Sitten ei palauttanut ollenkaan. Väänsin kierroksen takaisin, oli jo parempi. Olisin kiertänyt vielä hieman enemmänkin, muttei enää jostain perkeleen syystä suostunut kiertymään!
 
Vs: Ohjaussimpukan kiristys?

KOLME KIERROSTA!!! Se on kyl jo aika äijäveto! Huomenna yritän neljää! ;D
 
Vs: Ohjaussimpukan kiristys?

Niin siis olisin sitten kiertänyt enemmänkin takaisin kuin sen kierroksen, muttei suostunut enää menemään takaisin päin enempää.

Mut kannattaa ehkä mielestäni aloittaa yhdestä kierroksesta ja käydä kokeilemassa...

Niin en siis mikään pajero ammattilainen ole mut näin ainakin mulla oli
 
Vs: Ohjaussimpukan kiristys?

Olisin vähän sitä mieltä ettei kierroksia käännellä heti alkuun,jos on melko ok-tuntuinen alunperinkin niin ehkä neljänneksiä,
sitten jos on hirmu välys niin ehkä puolikkaita kierroksia kerrallaan...!? En ole asiantuntija minäkään mutta luulen että kohta voi
olla väljää ihan oikeesti jos liian reilusti kiristelee,sen verran tarkkoja paikkoja tuollaiset...!? :)
 
Vs: Ohjaussimpukan kiristys?

mulla oli reippaasti väljää. käänsin 1/2 kierrosta tulihelvetin jäykkä joten 1/4 kierrosta auki päin. tuli todella hyvä.
 
Vs: Ohjaussimpukan kiristys?

Oliks se niin päin että ruuvia auki päin (vastapäivään) niin ohjaus kiristyy ? (ainaki mersuissa näin)
 
Vs: Ohjaussimpukan kiristys?

Joo, kiinni päin ja varovasti sitte!

Yks vanhempi mieshenkilö tossa totes, että kannattaa suorittaa se kiristelyhomma silleen, että pyörät EI oo suorassa. Katoppas ku se simpukka vissiin kuluu eniten just siinä keskiasennossa, ni se menee siinä tiukemmalle, ku mitä oikeesti pitäis... Go figure!

neppi
 
Takaisin
Ylös Bottom