Ongelmia sähkölaseissa *korjattu*

Junnu

Galanti -89 2.0 GLSi & Galant -89 VR4
Liittynyt
9 Tammikuu 2003
Sijainti
Kuopio
Galant -89 Sähkölasit herkes yhtäkkiä toimimasta.

Kuskinoven kytkinpaneeli ja johdot tarkistettu. Onko sähkölaseille jossain relettä/sulaketta? vai onko vika jossain muualla?
Alkaa pian hermot mennä ku ei saa laseja toimimaan :seina
 
Vs: Ongelmia sähkölaseissa

Relettä ei ole,sulake löytyy siitä kuskin jalkatilasta.

Voi myös olla että oven "taitekohdasta" piuhat hankautunut poikki.
 
Vs: Ongelmia sähkölaseissa

Piuhat oli ok ja kaikki sulakkeetkin näytti ehjinä olevan. :-\
 
Vs: Ongelmia sähkölaseissa

kumisukka käytetty auki ja jokainen sulake nypätty irti ja katottu että ehjiä ovat. Voiko esim. vänkärinoven kytkin vaikuttaa siihen ettei lasit toimi?
 
Vs: Ongelmia sähkölaseissa

Muistaakseni jos jonkin muun oven kuin kuskin piuhat yms irti,niin ei vaikuta muiden kuin kyseisen lasin toimintaan.
 
Vs: Ongelmia sähkölaseissa

Sähkölasien ongelma löytyi. Sulake palanut. Isompi ongelma vaan on se että kun siihen vaihtaa uuden sulakkeen ni se palaa välittömästi. Mitä kaikkea tuon sulakkeen alla on?
 
Vs: Ongelmia sähkölaseissa

Varmaankin on johto nirhautunut ja saa oikosulun ja siksi sulake palaa. Ja jos samasta sulakkeesta menee takaovien laseille virta, voi ongelma olla sielläkin.
 
Vs: Ongelmia sähkölaseissa

Otappa tuo sulakerasia irti ja kato missä kunnossa on johdot siinä alla, itsellä meni auto vaihtoon sen takia että oli nuo johdot hapettunu. 8)
 
Vs: Ongelmia sähkölaseissa

Hankala etsiä tommosta vikaa mutta jos vaikka mittarilla katsot ensin että onko ovien johtosarjat ehjiä. sillon saa rajattua tota ongelma kohtaa vähän. eli saranan vierestä liittimestä kokoeilee onko oikosessa. sitten on toinen tapa ottaa auton sähkö nipusta noita liitimiä auki ja vaihtaa uuden sulakkeen ja kokeilee minkä liittimen kiinni laittaminen aiheuttaa sulakkeen palamisen. tollai kun auton johtosarjaa seuraamalla ja siittä osia irrottamalla voi saada selvyyttä missä voi olla vikaa. Tulipas hankalasti kerrottua selvä asia
 
Vs: Ongelmia sähkölaseissa

Nonii, sähkölasien ongelma selvisi. Ilmanputsarinkotelo oli huonosti kiinni ja pääsi heilumaan sen verran että oli hangannut johtonipusta pari johtoa poikki. Nyt on johdot korjattu ja lasit toimii mainiosti. :)
 
Takaisin
Ylös Bottom