Outlander I avaimen siru

Miieka

New Member
Liittynyt
11 Lokakuu 2022
Kävi niin onnettomasti, uskoo ken tahtoo, että talvella projektipotilaan avaimen kuoria korjatessa molemmat sirut hävisivät(lue: lensivät roskikseen vanhojen kuorien mukana. Ainoastaan kuva jäi puhelimeen muistoksi siirtämättömistä siruista.)

Nyt remontin ja auton kasauksen valmistuttua useita kuukausia avainten ehostuksen jälkeen toiminnot luonnollisesti jäävät ovien kaukosäätöön ja toki startin pyörittämiseen. Ei starttaa ei kun ei kummassakaan avaimessa ole sirua sisällä.

Mitä seuraavaksi? Onko neuvoja?

Sirujahan ilmeisesti saa edullisesti, mutta miten ohjelmointi ilman alkuperäistä sirua, en tiedä.
Auto Kouvolassa.
 
Mahtaako kukaan tietää onko v. 2005 Outlanderin avaimen siru mallia ID46? Vaiko ID61? Pelkkien sirujen ohjelmointi olisi helpoin keino saattaa auto ajokelpoiseksi.
 
Viimeksi muokattu
En asiaa ulkoa muista, mutta koska teen noita siruhommia ja ohjelmointeja työkseni, niin saanen selville vastaukset kysymyksiisi.

Pääsääntöisesti sirut voi ohjelmoida paikan päällö autoon sopivaksi. Mitsuissa on pari omaa juttua.
Palaan asiaan.
 
Sirut on mallia 61. Tarvikevalmistaja Silcan koodi on T19.
Nämä voidaan koodata vaikka paikan päällä auton turvayksikköön. Niitä on sellaisia lukkosepän/suutarinliikkeitä, ketkä tulee auton luokse. Olen itsekin näin joskus tehnyt.
Katso netistä itseäsi lähellä oleva liike.
Autonavain.fi.
Sorry, meni vähän markkinoinnin puolelle, mutta haluan auttaa.
 
Homma hoidettu ja osaavasti Kouvolan M Suutarit koodasi avaimeen uuden sirun kohtuu hinnalla. Eli jos sirusi ovat hävinneet ja kaipaat apua M Suutarit auttaa viemättä autoa mihinkään.
 
Takaisin
Ylös Bottom