Outo koputus carisman takapäästä

Ticsa

New Member
Liittynyt
17 Kesäkuu 2009
Eli alkanu kuulumaan takarenkaan paikkeilta kummallista koputusta. Ääni kuuluu kun kääntää oikeelle, eikä tarvitse edes paljon kääntää. Hitaasti ajettaessa kopsahdus noin puolen sekunnin välein ja kuullostaa siltä kun joku koputtas kepillä kylkeen. Ja hitaasti ajaessa ääni on todella voimakas.. vauhti kun nousee alkaa vaimenemaan ja tiheys kasvaa vauhdin mukaan. Ja ettei nyt liian helpoks mene niin ääni loppuu kun ajaa jonkun 20km.

Sen verran pikaseen katottu että pakoputki ei hakkaa mihinkään. Pyörä on kiinni eikä välystä tunnu ainakaan laakerissa. Pakkasella ehkä on asiaan jotain vaikutusta, koska kopinat alko aikalailla pakkasten tultua. Että onko ajatuksia kellään?
 
Vs: Outo koputus carisman takapäästä

No ensimmäisenä tuli iskari mieleen, mutta omassa Galantissa vastaavan koputuksen aiheutti tunkki, kun pääsi koputtelemaan peltiä vasten. Laitoin itseliimautuvaa pehmeää äänieriste materiaalia tunkin ja pellin väliin tunkin molempiin päiden kohdalle ja koputus loppui.
 
Vs: Outo koputus carisman takapäästä

Homma selvis.. vanteeseen oli jäätyny iso kivi kiinni joka hakkas tukivarren kiinnikkeeseen. Uskomatonta ettei se ollu lähteny irti. Oli kuitenkin hakannu metallia varmaan pari kolme milliä ja noin 100km.
 
Takaisin
Ylös Bottom