Pajero 3.2 tyhjäkäynnin pikapomput

pekkap

Member
Liittynyt
15 Toukokuu 2005
Heps.

Pajakeikan jäläkeen ilimenny käynnissä erikoisia pomppailuja. Tyhjäkäynnillä, ajossa, millon sattuu. Eli tulee semmonen hetkellinen piikki, ei kestä kun hipasun verran, kiekat ei käy kun +200rpm, mutta riittäs sopivassa paikassa parkkipaikalla runnun tekemään edessä olevaan. Oisko n. 5-15min välein about.

Jossain aussifoorumilla kerrottiin että korjautus tyhjäkäynnillä, vartti ilmastoinnin kans ja vartti ilman ilmastointia. Ei oikee pelittäny, tai no mistäs sen tietää toimiko ilimastointi kun pakkasessa pyöritin, hehee. No, tilanne sama tuonki jäläkeen.

Nii, pajakeikallaha viskattiin vaan kytkin/vauhtipyörä hiluineen. Vaihtoloota. Ja kait vissii kurkkasivat tankkiin. Akun kenkä tietty käytetty irti, kävi mielessä liittysköhä siihen.. Lanceri ainaki aikonaa sekoili sen jäläkeen. Mitehä lie?
 
Vs: Pajero 3.2 tyhjäkäynnin pikapomput

Jaa tuollahan tuosta onki juttua http://msport97.proboards.com/thread/6258

Koitteluun.
 
Vs: Pajero 3.2 tyhjäkäynnin pikapomput

Joo-o. Eihän sen kuuluisan pumppuvian ensioireisiin kuulu tuo kierrosten pomppailu? Hyvin satunnaista ja semmosia ihan "hipareita". Tyyliltään sama pikkupomppaus mikä tulee kun ilmastoinnin pistää päälle.

Kävi ilmi että tuohon oli pumppu vaihettu vähän ennen kuin ostin tuon, mutta nuo kaikki tankin putket näytti olevan alkuperäsiä, ihan viimesillään, osa sökö. Suodattimesta löyty aavistus vettä ja pientä höttöä, ei paljoa mutta tokkopa tuo paljoa tarviikaan. Oisipa tullut omakätisesti katteltua putket heti, vaan eipä tullut... Toivottavasti ei tule kalliiksi.

Se pikkunen buustikaasutus ilimenee tosiaanki ihan satunnaisesti ja paikollaan sekä ajossa. Käynti ja startti muuten tasainen ja nätti.

Vaihtoon putket ym. putsaten tankki ny pikaseen.

Voineeko joku muu asia tuota pikkusta kaasuttelua tehä? Vai joko panen kahteluun vaaraosapajeroa/pumppua...?
 
Takaisin
Ylös Bottom