Pajero IV 2007 3,2 DID neliveto ei kytkeydy?

johannes

Member
Liittynyt
17 Huhtikuu 2003
Huomasin tuossa aamusella että keskitasauspyörästön valoa (ilmeisesti) autokuvan keskellä vain välkyttää ja takaveto vain päällä. Eilen ajoin 700km ongelmitta mutta aamulla tämä ilmiö? Onko sulakkeen takana jotain? Ei pääse vikakoodeja ottamaan tällä viikolla niin ajattelin löytyykö ajatuksia asiasta "pikahuoltona".

Se ihmetytti että viikko sitten huomattiin kyseisen keskitasausmötikän maajohdon puuttuvan (oli ikään kuin katkaistu) ja laitoin uuden maajohdon. Miksi lie oli katkaistu, jäänee arvoitukseksi. Poikki se ei ollut itsekseen vaan selkeästi katkaistu.
 
Vs: Pajero IV 2007 3,2 DID neliveto ei kytkeydy?

http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=59105.0
 
Vs: Pajero IV 2007 3,2 DID neliveto ei kytkeydy?

Tuolla on linkki tänne jossa on vastaava tilanne. Tieto löytyy täältä hakua käyttämällä.
Keskilukon valon vilkkuminen tarkoittaa että vaihto on käynnissä. Sinun tapauksessa se ei saa sitä näköjään koskaan suoritettua loppuun. Syy miksi niin tapahtuu voi johtua useammasta seikasta. Joku näistä siirtäjistä voi olla jumissa tai ongelma voi olla myös sähköinen tai alipaineeseen liittyvä. Kannattaa odotella tovi jos foorumin offivehkeistä perillä olevat huomaisivat kysymyksesi ja sillä välin lueskella tätä Paje/ällä aluetta.
 
Vs: Pajero IV 2007 3,2 DID neliveto ei kytkeydy?

Luulisin että sekaisinhan se on menny jos maadotukset on olleet poissa, eikös se ole sama kumpi sieltä puuttuu miinus vai plussa.
Askelmoottori saattaa olla ottanut itseensä .
Olikos sulla vikakoodeja tai lukijaa jolla ne näkis?
Lukijalla näkee mitä siellä tapahtuu kun vipua siirtää.
 
Takaisin
Ylös Bottom