Pajero Sport

-ja-

New Member
Liittynyt
4 Joulukuu 2008
Onkos palstalaisilla kokemusta kyseisestä kulkineesta, lähinnä -04 ja uudemmat vuosimallit. Näkyisi olevan jo kohtuuhintaan kaupan, mutta kokemuksia näistä sporteista ei hirveesti löydy. Ilmeisesti nämä uudempien ruiskut jns. on vähän kehittyneempää versiota, mutta onkos näissä jäku ero softassa kun löytyy sekä 85kw että 100kw koneita myynnissä, mutta tuosta 100kw:sta ei juurikaan löydy netistä eikä täältäkään mitään juttua. Eli onkos nyt vain myyjillä tullut näppäiltyä väärät tehot ilmoitukseen? Ja minkäslaista on pajeron kulutus matka-ajossa takavedolla? Kuinkas näissä kestää kone? Kaikki kokemukset ja tiedot kehiin...
 
Vs: Pajero Sport

Käsittääkseni juuri softa erottaa tuon 85 ja 100 kW koneen. Ruotsissa on ihan virallisestikin myyty noita 100 kW koneita, Suomessa ilmeisesti ei ole. Ehkä jälkiasennuksena on jopa maahantuojan toimesta?

Muutenhan Sport on hyvin pitkälti sama kuin L200, joten sen kokemukset kai pätee Sportiinkin. Jos auto miellyttää, en näe syytä, miksei sitä kannattaisi hankkia. L200 on tuossa ikäluokassa kehittynyt jo aika varmaksi, vaikka huoltokulut ovatkin tähtitieteelliset (L200 7500 km välein, sama kai Sportissa). Kansi on kai edelleen selkein heikko kohta, vaikka hyvällä tuurilla (oikea käyttö) se ei ole mikään ongelma. Aina vain ei käytettyjen kanssa ole hyvää tuuria.

Nuo kohtuuhintaiset yksilöt vain tahtoo olla aika paljon ajettuja, joten kustannuksia on väkisinkin tiedossa. Kun mittarissa on parisataa tuhatta, jotain uusittavaa on hyvässäkin autossa. Maasturissa todennäköisesti jotain kallista.
 
Vs: Pajero Sport

Sama kone niissä on kuin muissakin 2,5l diesel Mitsuissa,ja taitaapa olla että niitä on myyty jokunen vuosi vakiona ja STT virityksenä.
Näyttävä ja kohtuuluotettava ja jopa melkoisen maastokelpoinen kulkine.
Kulutus 9-litrasta ylöspäin, huollot ei ole hirmukalliita jos viitsii itse vaihtaa ölljyt ja rasvat nippoihin(öljyt kannattaa ostaa isomissa astioissa tietysti niin vaihteistoon kuin moottoriin),renkaat ym kulutustavara ei ole oikeastaan sen kalliinpia kuin jossain henkilöautossa jos laskee sen että renkaat kestää kohtuuhelposti aikamoisen paljon mikäli hankkii kunnon renkaat esim Michelin 4x4 AT:t ja talvikumeiksi Nokialaiset tai muut laaturenkaat, talvikumit ei nuissa 4-vetoisissa kulu pinnaltaan niin herkästi kuin yksivetoisissa.
Tässäpä aluksi kun kysyit.... :peukku
 
Vs: Pajero Sport

Tere

Nuo 100KW Pajero Sportit on käsittääkseni maahantuojan evosarjalla virittämiä (100KW 285Nm).
En nyt ihan varma voi olla että oliko viimeisimmissä sporteissa myös suorasuihkutus (DI-D) eli sama kuin uusissa l200, muistaakseni oli ainakin joku mainos aikoinaan Mitsun sivuilla.
Toi 100Kw alkaa ollakin jo ihan mukavasti tehoa kyseiseen vankkuriin. :peukku
Itsellä jää kyllä haaveeksi on vielä sen verran arvokkaita mut ehkä joskus.
 
Vs: Pajero Sport

Moro ! Miulla ollu nyt pari kuukautta tuollainen -03 sportti !!! Hyvältä tuntuu (vieläkin) ;D
Ei kummempia vikoja (ajettu 170 000)....
Suosittelen :peukku

t.Mie ihe
 
Takaisin
Ylös Bottom