pajeron korotus ongelma!!

pallero

New Member
Liittynyt
4 Helmikuu 2006
eli ei ole paikkaa missä kyseinen homma voisi toteutua joten onko kukaan halukas ottamaan "pikku"korotus projektia?auto olisi nokialla .
 
Vs: pajeron korotus ongelma!!

tarkoitus olisi laittaa nailonit korin ja rungon väliin.mutta ei ole vielä tietoa että milloin saavat tangot leikattua soittelevat sitten.
 
Vs: pajeron korotus ongelma!!

Miun pajatson kanssa voisi joku myös ryhtyä hommiin. ne korotus palikat ja vinssit jos saisi laitettua... runsaat asennus oluet tarjuaisin kyllä.... auto iisalmessa
 
Vs: pajeron korotus ongelma!!

Halpis korotuspalat saa laittamalla 2 jääkiekkoa päällekkäin joka kulmaan ja pultti läpi. Ps. kierretankoa ei kannata käyttää sen lujuus kun on alle 8,8nm
 
Vs: pajeron korotus ongelma!!

Ja muistakaa kiekot on HISTORIAA korotus puuhissa! Jos ei ole varaa ostaa nailonia niin sit pitää unohtaa korotus kokonaan!!! :mad:
 
Vs: pajeron korotus ongelma!!

misku sanoi
Ja muistakaa kiekot on HISTORIAA korotus puuhissa! Jos ei ole varaa ostaa nailonia niin sit pitää unohtaa korotus kokonaan!!! :mad:

Olipahan "aivopieru" . Vähän perustellummin tuon voisi ymmärtääkkin, mutta onko esim "off-road etiketissä" maininta kiekkojen hyvänmaun vastaisesta käytöstä korotuspaloina. Voihan nuo kiekot tosin hapertua, mutta ei se hetkessä tapahdu.
 
Vs: pajeron korotus ongelma!!

Offroad etiketissä lukee, että jos autoon ei saa unimogin akseleita ja 450heppasta totken veekasii kii, ni auto on sitimaasturi.

Ite alotin just äsken korotusrojektin sillä, et löysäsin etummaiset neljä kiinnityspulttia ihan löysälle ja irrottelin takimmaiset kaheksan ihan kokonaan. Huomenna meinasin käydä hakee pultit. Ja siis pultit, eikä mitään kierretankoo. Kyllä ton vahvusta pulttia on noin pitkänä olemassa, on on.

Ja mitä kierretankoon tulee, ni ainaki Kouvolan Motonetista saa myös 8.8 keltapassivoituu kierretankoo. Tai sit se oli joku toinen vastaava kauppa, mut kyllä se on ihan hyllytavaraa. Sehän on totta, että sitä pehmeenpää ei saa laittaa, mut miks pitäiskään, jos kerran vahvempaaki on tarjolla, häh? kysynpä vaan, nii.

Jääkiekkojen laittamisesta saattaa ansaita itelleen kahden minuutin vapausrangaistuksen, ehkä epäurheilijamaisesta käytöksestä. Jos pystyt tekee sen ilman, et dumari näkee, ni anna mennä!!!

Ite laitan nailonii. Ne on mulla ollu jo melkein puol vuotta tallissa. Pultit ja aika vain on puuttunu...

neppik
 
Vs: pajeron korotus ongelma!!

jakaraik sanoi
ittellä kans tuo korotus alkaa oleen ajankohtasta, mistä nailoni tankoo löytää? ei taida etolas olla?

Sitä löytyy varmasti teollisuusetolasta. Motonetissä katselin tänään 8.8 vahvuista kierretankoa eli kierretankoakin sit voi käytellä. Vaikeintahan tuossa nailontangossa on se katkaiseminen suoraan, jos ei omista kunnollista konesahaa.
 
Vs: pajeron korotus ongelma!!

Etolassa on.

Ite ostin tän palstan kautta joltain, en enää muista keltä, (jos luet tän ja sulla niitä vielä on se kottikärryllinen, ni tähän viestiketjuun vois varmaan pistaa siitä tietoo...) semmosiijotain rullii. Vähän skeitilaudanrenkaan näkösii. Ne on varmaan jostain teollisuuskuljettimesta tai jotain. Siihen laittelin kahet prikat, eka pyöreet ja sit neliöt (semmoset vähä paksummat) ja nää paketit pulttasin paikoilleen 8.8 10x140köhän se oli pulteilla. Paitsi että ne kaks takimmaista pulttii on ihan olemassaanki pitemmät, ja missään pulttikaupassa ei ollu tähän hätään 10X160 pultteja, joten ostin sitte 2metrii 8.8 kierretankoo ja siitä sahailin. Mutterit, pultit, pultinkannan ja mutterinkannan alle tulevat prikat laitoin uudet. Samoin ne isot prikat jokka laittelin sinne korotuspalan kahtapuolta on uudet.

Alkuperäset kumipuslat annoin olla, ku ei niitä poiskaan saanu ::) ja siks toisekseen ne on kuitenki siellä jo valmiiks ni ei tarvinu niitä lähtee erikseen kaupasta... :p

Nää rautatavara tuli osin Kouvolan Parollista ja toisin osin mikähänsenytoli Kouvolan pultti ja työväline tai joku, yllättäen Kuusankoskella. Se on kyl mainio paikka!

Neppi
 
Vs: pajeron korotus ongelma!!

Kyllä kai sen nailontangon saa suoraan katkastuu ihan samalla lailla ku vaik kakkoskakkosen raksalla: Piirtää siihen viivan! :eek:

Hienohampainen vaik selkäsaha lienee parempi ku kenttäsirkkeli...

Sitäpaitsi eihän näillä ammuta! Näissä toleransseissahan ei millipari siellä tällä tunnu missään! Vähän niinku venäläisten lentokoneteollisuudessa (vaik niillä kyl usein ammutaanki...)!

Nemppu
 
Takaisin
Ylös Bottom