Space Wagon-96 ajo-ominaisuudet?

Mitsu Wagon

New Member
Liittynyt
8 Syyskuu 2011
Mikäköhän mahtaa autoa vaivaa kun jäisellä tiellä suoraan ajettaessa meinaa koko ajan lähteä käsistä? Saa ohjailla ihan tosissaan että saa menemään suoraan. Kuivalla tiellä ei poukkoile läheskään niin pahasti. Etupäästä tuntuis kuuluvan jotain epämääräistä kolinaa. Koiranluut ja alapallot valmiina odottamassa. Mistä mahtais tukivarren puslat löytyä tähän koslaan, tai sitten uudet tukivarret uusilla vermeillä?
 
Vs: Space Wagon-96 ajo-ominaisuudet?

pyöränkulmat... rajusti haritusta tai aurausta, niin liukkaalla tekee ylimääräistä kuviota..

Toki kaikki löysät puslat ja väljät nivelet kannattaa korjata ennen säätöä, muuten se työ menee hukkaan.
 
Vs: Space Wagon-96 ajo-ominaisuudet?

Vikaa paikallistettu sen verran että ainakin ohjausvaihde rutisee/kolisee kun vispaa edestakasin rattia. Näytti olevan säätö siinä, avainväli joku 40mm. Siitä vois koittaa vähän säätää, mut teettää tuskaa päästä edes käsiks siihen. Onnistuu jos ottaa korin pois tieltä :)
Näytti myös et koko ohjausvaihde liikkuis noin 1-2mm kun liikuttelee rattia. Koitin kiristää pantoja mut ei menny tiukemmalle. Pantojen alla oli jotku kumilärpäkkeet.
Tukivarren puslat, alapallot, koiranluut, rt-päät näytti olevan ok. Aurauskulmat kotitekosella säätötangolla mitattuna harittaa noin 3mm. Mut tuo ohjausvaihde ongelma saatava kuntoon ekana..
 
Takaisin
Ylös Bottom