Tärisee jarruttaessa

RS_COS

VIII
Liittynyt
27 Heinäkuu 2011
Onko Evoissa (VIII) joku tietty pusla/nivel joka väljistyessään aiheuttaa tärinää jarruttaessa? Tärinä ei ilmene pienillä nopeuksilla jarruttaessa (>100), vain jos kovemmasta vauhdista lyö liinoja kiinni. Autolla ajettu 77tkm ja autoon on joskus vaihdettu uritetut levyt. Näkyykin tuossa avataressa. Levytkin voi toki kierot olla, mutta esim. bemarissa vastaavan tärinän aiheuttaa yleensä edessä väljistynyt alatukivarren takimmainen pusla.

Putsasin autosta navat ja keskitin vanteet huolellisesti käsin kiinni, mutta ei auttanut asiaan.
 
Vs: Tärisee jarruttaessa

Eiköhän ne oo vain kierot levyt.. voi kokeilla sorvauttaa tai sitten 1000-5000km jälkeen saattaa itestäänkin korjaantua.. tietysti kovia jarrutuksia kannattaa kokeilla.
 
Vs: Tärisee jarruttaessa

Etulevyt on nyt mitattu koneistamolla ja ne on ok kunnossa. Takalevytkin tietysti voisi mittauttaa mutta edelleen väitän että joku hela siellä on nyt väljänä ???
 
Vs: Tärisee jarruttaessa

4-pyörä suuntaus?
taka-akseliston sisemmät tukivarsien puslat? (cambersäätö)
 
Vs: Tärisee jarruttaessa

Harri K sanoi
4-pyörä suuntaus?
taka-akseliston sisemmät tukivarsien puslat? (cambersäätö)

Tuota.. mulla oli väristystä jonkun verran ja vaihdoin toisen cambersäädön. Toisella puolella olematon väljä samassa puslassa (juuri ja juuri tunsi). Voiko tämä tehdä sen väristyksen? Meinaan itsellä pitäis olla kaikki levyt suoria ja tein justiinsa mäntärempan joka satulaan ja varmasti toimivat liukkaasti ja hienosti uusilla paloilla ja nesteilla.. ja punosletkuilla..
 
Takaisin
Ylös Bottom