Taas tuli vikinglotossa hilloo

harriveikko

Jees on -95:n coltti ja -85:n napero.
Liittynyt
1 Joulukuu 2009
Sijainti
Hämeenlinna
Taas tuli eilen viikingissä melkonen potti,eli pirusti rahaa.Meikäläisen "systeemissä" oli neljä kertaa kolme oikein ja tuli 26 euroo.Sen taas sijoitan uudestaan viikinkiin.
No mulla kyllä on hyvä kaveri ja sillä lukee verokortissakin ammatin kohdalla lottovoittaja.Viimevuodenkin saldo kuulemma oli 18900 ja risat nettovoittoa.Huonoin vuosi kuulemma oli pari vuotta taaksepäin,ei tullu kun vajaa kuus tonnia,mutta hyvin on tullu.Toissavuonna taisi saldo olla jotain neljänkympin päälle.Tää ei ole huuli,vaan näin Juha on elänny jo neljä-viisi vuotta.Eikä se mikään salaisuus ole.Homma toimii näin:pelikassaan jokunen tuhat rahaa,joka viikko sama järjestelmärivi (nyt kyseessä rivi mikä maksaa noin 80),siis joka viikko sitkeesti sama rivi.Järjestelmässä kun osuu vaikka kolme oikein,summa kertautuu,puhumattakaan jos siihen sattuu vaikka viis oikein.Sillai Juha on pelaillu jo vuosia,mutta taitaa olla kolme niitä "lappuja" joka viikko.Perk..e kun ei itsellä ole hilloo tohon yhteenkään peliin,saati pitää viide- kuuden tonnin pelikassaa.
 
Vs: Taas tuli vikinglotossa hilloo

Taitaa Juhalla olla hyvät numerot kun noin voittaa. Palautusprosenttikin on vikinglotossa huikeat 40.
 
Vs: Taas tuli vikinglotossa hilloo

Jos se on keksiny järjestelmän millä voi voittaa? :nykii ;D ;D

Tai sitten ei...
 
Vs: Taas tuli vikinglotossa hilloo

Itellä on semmonen viking systeemi, jossa on 90% varmuudella vähintään 1x3 oikein per kierros. Ja se maksaa lisävoitto luokkien kanssa about 120. Tuota tehny aina porukkana. Ei kestä perse muuten. Viimeks oli kahen porukka ja sillä saatiin reilu 20 mieheen.

1x4 oikein
3x3 oikein
2x2+1 oikein

ja tuota edellisellä kierroksella oli
4x3 oikein, mut oli vaan viiden porukka joten sillä voitolla ei perhettä ruokittu, ja loppu peliaika kesken, niin ei saatu kaikkia lappuja silloin tehtyä.

T: täys osumaa odotellessa
 
Vs: Taas tuli vikinglotossa hilloo

Meillä on kans duuniporukalla ollu vuosia tollanen vastaava systeemi ja ihan prkleen harvoin sieltä mitään on tullu. Taitaa harriveikon kaverilla olla tosiaan hyvät numeroit jos tuolla elää. Jos mulla ois ainoana tulona, niin velka kasvas aika tahtia ::)
 
Vs: Taas tuli vikinglotossa hilloo

s_536595.jpg
 
Vs: Taas tuli vikinglotossa hilloo

Kahen litran oohoocee turpo kolmosen kautta nelosen puhaltimella sierra jättää sen ;D
 
Takaisin
Ylös Bottom