Tampereen "Kruunukalusteen" palo.

ST

Well-Known Member
Club Member
Liittynyt
24 Syyskuu 2003
Sijainti
Manse
Oli kyllä aika karun näkönen kun äsken kävi kattoon,toisesta päästä täysin maan tasalla,toisella puolella vielä hieman rakennuksesta jäljellä..

Pienestä sekin voi lähtee,ja kun lähtee tuollaisessakin paikassa niin taas kerran näkee että ei voi enään mitään tehdä..

Pistää mietityttään välillä töissäkin mitä tekisi jos sattuisi leimahtamaan,kun yleensä jauhesammutimetkin on tavaroitten takana piilossa seinillä.

Vaikka eipä siinä ole vaihtoehtoja,joko äkkiä sammutus tai jumalatonta munaravia karkuun (n.10 kuution nestekaasusäiliö nurkalla)..
 
Jeps kun ekat sireenit kuulu töihin niin menin tontille kattoo että kauhee savu nousee sieltä jostain (luulin että gallu syttynyt palamaan)

Oli kyl aika "hienot" näkymät kun kattelin läheltä ja 60m korkeudelta tuota "showta" Siinä vaiheessa kun se leimahti koko paska tuleen niin se liekkimeri oli ISO.

Ekaksi muuten näytti että ne olis saanut sen aisoihin... mustan savun sijaan tuli vaan pikkusen valkoista savua, mutta sitten se taas leimahti ja ne ei voinut mitään niillä pikku vesipyssyillä siihen paloon.

ps. Olispa ollut digikamera  :seina

http://koti.mbnet.fi/magevaan/kruunukaluste1.JPG
http://gallery.mikian.com/v/kruunukaluste/
http://koti.mbnet.fi/magevaan/kruunukaluste2.JPG
 
Joo tuli kans yöl ajeltua tuosta ohi klo 01.30 aikaan (tultii autorempasta pois vasta) ;D

Ja tulomatkalla jo Mouhijärven Häijäällä jouduttii oottelee pelastushenkilökuntaa, kun kännissä oleva naiskuski oli vetänyt autonsa katolleen lähes suoralla tiellä. Kyllähän siinäkin mietitytti, kun katseli jälkiä, että mihin tuotakin olis koittanu väistää. Tiessäkun oli jälkiä 200m matkalla molemmin puolin tietä :mad:
 
Piti töistä lähtiessä ajaa paikan ohi, kun uutisista kuulin palosta ja savua näkyi Lielahden suunnasta. Matalaks män.
 
Takaisin
Ylös Bottom