Outlander cruise ei toimi

Liittynyt
20 Elokuu 2018
Tykkäykset
0
Sijainti
Liminka
#1
Auto 2.2hdi 2010. Mikähän vakionopeudensäädintä vaivaa ku ei lähe päälle? On/off nappia ku painaa ni cruise vaan vilahtaa näytössä mut ei pysy päällä. Ekaksi se teki et ku oli ajanu jonkin aikaa ni se heitti cruisen päältä ja sit ku auto oli jonkin aikaa sammuksissa ni se taas pelasi vähän aikaa. Nyt ei yritäkkään enää toimia. Onkohan kenelläkään ollut samanlaista/ mittään käsitystä et mikä tota vaivaa? Absi anturi vaihdettiin ku ei absitkaan pelannu. Korjaamolla ei löytynyt mitään vikakoodeja cruiselle.
 

TuplaNokka

PunkkaRacingTeam
Liittynyt
1 Helmikuu 2015
Tykkäykset
15
Sijainti
Riihimäki
#2
Ei oo abs etc, valoo tms päällä?
Ja kantsii rele tarkastaa, perinteisellä paperiklippi hypyllä sais koitettuu mut elä vaa jätä Jos lähtee toimii, uus rele maksaa pari kybää timanttitiskiltä, yks kans et putsaat liitännät ja katot et kunnossa, merkkitesterillä said can väylän katottuu onko sulussa jossa ja Jos nii missä, vie aikaa 5min
 
Liittynyt
20 Elokuu 2018
Tykkäykset
0
Sijainti
Liminka
#3
Juu ei oo vikavaloja päällä. Kaikki muu pelaa, mut ei toi cruise. Varmaan helpoin ku käytän autoo merkkitesteris ni jos se alkas sieltä aukeemaan ku noi relehommat on vähän vieraita itelle. :)
 

TuplaNokka

PunkkaRacingTeam
Liittynyt
1 Helmikuu 2015
Tykkäykset
15
Sijainti
Riihimäki
#4
Juu ei oo vikavaloja päällä. Kaikki muu pelaa, mut ei toi cruise. Varmaan helpoin ku käytän autoo merkkitesteris ni jos se alkas sieltä aukeemaan ku noi relehommat on vähän vieraita itelle. :)
se voi olla että sinne on jääny koodi muistiin siitä abs anturista ja sen takia ei toimi, cruise vaatii ehjät abs:t (rengaspaine tunnistimet) ja etc:n toimiakseen
 
Liittynyt
20 Elokuu 2018
Tykkäykset
0
Sijainti
Liminka
#6
Egr on poistettu vähän aikaa sitte käytöstä ja tulppasin sen. Egr on kyl aika karstanen. Kannattais varmaan putsata se vaik otettu pois käytöstö? Millä aineella se onnistuis helpoiten?
 
Ylös Bottom