pajero 2.8 tdic -96:n ilmansuodatin

hati

New Member
Liittynyt
21 Syyskuu 2007
Sijainti
tuulos
onko pajerossa ns karkeasuodatin etulokasuojan sisällä vai voiko ilmanputsarille ottaa ilmaa laittamalla letkun esim moottorin lähelle.nyt ottaa ilman maskin takaa ja lumessa ajettaessa imee putsarin lunta täyteen.auto tuotu saksasta ja on ovaalisuodattimella.saikohan tästä kukaan mitään selvää???
 
Vs: pajero 2.8 tdic -96:n ilmansuodatin

Ei mahda olla mitään karkeasuodatusta. 99% varmasti ei ole. Ovaalisuodatin on samanlainen kuin 1.G pajerossa ja suomimallin 2.G:ssä mahtaa olla samanlainen ku 1.G L-200:ssa, eli pyöreä. Ihan vain selventämään muillekkin aisaa, jotka ei ole 2.G:tä nähny, suomi- tai saksamallina.

Ilmanotto lienee maskin takan ihan vain sen takia, että sieltä saa puhtaimman ja raittiimman ilman, mutta lumessa voi olla ongelmia. Ihan reilusti vain siirrät sen konehuoneen puolelle, mutta voi vaikuttaa johonkinm, koska imuilma lämpenee.

Snorkkelihan ois EHKÄ paras ratkaisu, mutta ainakin kesällä jos ajelet enemmän soratiellä, niin on paljon hiekkaa putsarissa. Se suomi-mallin putsari ois siinä mielessä parempi, että siinä on se "syklooni"erotus hiekalle.
 
Vs: pajero 2.8 tdic -96:n ilmansuodatin

ajattelin siirtää vain talvenajaksi ilmanoton konehuoneeseen, koska lumi tukkii suodattimen.kesäksi sitten normipaikalle että saa viileempää ilmaa.
 
Vs: pajero 2.8 tdic -96:n ilmansuodatin

kyllä se siä voi olla ympärivuoren,kaverin autos on letkunpääs ympärivuoren eikä mitää oo haitannu,muistaakseni siinä misä se vakiona kuulus oleen,kotelo vain poistettu.vanhee malli kylläki.
 
Takaisin
Ylös Bottom